2777
2789
عنوان

پدرشوهر مضخرف من

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوونم کردن .هر روز یه دوزو کلک دارن . میگه بریم گلخونهیهو سر تز ملک در میاره میگه بریم بالا یه نگاه بنداز .منم تو رودرباسی میرم میگه الان انقدر مبلغ بریزه یکی سریع تموم میشه .منم میگم خب وام بگیرید .میگه کدوم وام ! میگم خب کسی و شریک کن ! میگه نه هرگز ! یعنی اصلا حاضر نیست یک دونگ هم به نام بزنه . فقط تیغ زنی مفت . همش میترسم میرم اونجا تا میاد شروع میکنه کلافم کرده .پدر شوهر مردم پول میزاره تو جیبش مال ما میخواد پولم و بدزده مفت و 

چقدر پول داری اسی برو یه سرویس نقره بخر بنداز گردنت بگو اینو خریدم با پولم تمام 🤣

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

والله این کارای بی حساب و کتاب و اینجور رودر وایستی‌ها فقط باید گفت اخر وعاقبت نداره....کسی رو میشناسم که سر اینجور تعارف بازیا خونه اشو هم از دست داده...

خیلی رک و روراست بشین بهشون توضیح بده که این پولی که میخوای واسه چیه؟ من سهمم چقدره؟ بیایید روی کاغذ بیاریم...یا اینکه اصلا یه پیشنهاد هم هست عاقا شمابگو ما به داخل واحد خودمون؛ خودمون خرج میذاریم شما تو سفال تحویل بدین...یه جوری شرشو کم کنید که داستان نشه واستون

فقط بخند و به رو خودت نیار  فقط یه سوال حقوقت رو توی خونه خرج نمیکنی? برا خودت نگه میداری?

من عقد هستم . چرا برای زندگی هم کلی نقشه چیدن .و زرت و زورت میگن خرج زندگی پنجاه پنجاهه. مخم و سرویس کردن 

من عقد هستم . چرا برای زندگی هم کلی نقشه چیدن .و زرت و زورت میگن خرج زندگی پنجاه پنجاهه. مخم و سرویس ...

الان اصلا خرج نکن اصلاااااااااا ببین تجربه ده سال زندگی من .

بگو فعلا تو دستم پول نیس قرض میکنم براتون ولی دونگ بزنید ب اسمم یا چک بگیر✋✋✋ اگ مجبورررر شدی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
یعنی میخوان مستقیم بگن که پول بده؟ اگر غیر مستقیم گفتن به رو خودت نیار

صد در صد مستقیم میگن .ببین برنامه اینه میشینن همگی .بعد میگه شنیدم فلان چیز و فروختی پدر جون .برنامت براش چیه ؟ چرا نمیزاری ملک و کامل کنیم‌باهاش که برید سر زندگیتون. یعنی عین روز برام روشنه 

الان اصلا خرج نکن اصلاااااااااا ببین تجربه ده سال زندگی من . بگو فعلا تو دستم پول نیس قرض میکنم برا ...

ببین انقدر پررو هستن آمار پول خوردای منم دارن . بگم ندارم ؟؟ میگه پس فلان چیز و به فلان قیمت فروختی چه کردی باهاش .اینا خیلی دریده هستن