2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خجالت میکشیدم هم خیلی استرس داشتم، جو خونمونم سنگین بود...یه جوری بودم اصلا...ما اجازه نمیدادیم کسی بیاد خونمون مامانم همشونو رد میکرد میگفت فعلا زوده....ولی همسرمو چون تقریبا میشناختیم و موقعیتش خوب بود، اجازه دادن بیاد

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
بابام که اینقد ریلکس بود قرار بود بعد از شام بیان نشسته بود با آرامششششش غذا میخورد  من خودم ...

واای خیلی خندیدم 😂😂😂😂😂بشین زیر اپن😂😂😂😂واقعا خیلی ادم خجالت میکشه از جلو همه رد شه بره آشپزخونه مخصوصا اینکه همه نگاها رو ادمه

واای خیلی خندیدم 😂😂😂😂😂بشین زیر اپن😂😂😂😂واقعا خیلی ادم خجالت میکشه از جلو همه رد شه بره آشپزخ ...

😂😂😂😂عاره واقعا چایی معضلیه برای خودش

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من چایی نبردم ، از بس استرس داشتم...مامانم چای اورد، من نشسته بودم نگاه میکردم🙄

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
من پونزده سالم بود دو تا خواهر بزرگتر از خودم یکی ۱۷ و یکی ۲۰ ساله تو خونه داشتم.   من از همه ...

به نظر منم خیلی رسم بدیه ک تا خواهر بزرگتر ازدواج نکرده کوچیکترا نباید ازدواج کنن 

این خاطره مال خاستگاری خالمه ماهمه تو اتاق بودیم فقط بزرگترا تو هال نشسته بودن یدفه یه سوسک افتارو ...

حخخ چه دوماد شجاعی/:

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

من اینقدر تو تصوراتم اینه که یوقت لباسم زیر پام گیر کنه و چایی پرت شه روشون و اینقدر به این موضوع میخندم مطمئنم یروز اخر همین میشه سینی خالی میشه و میسوزونن😂

لطفا لایک نکنین مرسی💝
من اینقدر تو تصوراتم اینه که یوقت لباسم زیر پام گیر کنه و چایی پرت شه روشون و اینقدر به این موضوع می ...

اگه همش فکر کنی، همین اتفاقم میفته، پس مثبت فکر کن😊