2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام که اینقد ریلکس بود

قرار بود بعد از شام بیان

نشسته بود با آرامششششش غذا میخورد 

من خودم داشتم با شوهرم چت میکردم

مامانش داشت لباسشو اتو میزد

میگفت شیرینی چه مدلی دوس داری بگیرم 

عکس گل رو برام فرستاده بود 

مامانم خیلی استرسی بود 

آجیم ام میگفت اگه خجالت میکشی از جلوشون رد شی بری آشپزخونه چایی بیاری ،بشین زیر اپن تا گفتن چایی بیار پاشو بریز😂

آخرم مامانم خودش چایی آورد

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

این خاطره مال خاستگاری خالمه

ماهمه تو اتاق بودیم فقط بزرگترا تو هال نشسته بودن یدفه یه سوسک افتارو سره من من جیغ زدم خاله ها و دختر خله همم شروع کردن به دویدن تواتاق هرکی یه چی پرت میکرد رو سوسکه خلاصه بعده ده دقیقه اینور اونور دویدن دوماد اومد سوسکو کشت 😂

من پونزده سالم بود دو تا خواهر بزرگتر از خودم یکی ۱۷ و یکی ۲۰ ساله تو خونه داشتم.  

من از همه بیشتر خاستگار داشتم چون فامیل بودن و بابام شناخت داشت میومدن خاستگاری که بابام به خاطر خواهرام ردشون

میکرد  خواهرام که چشم دیدنم. نداشتن.  وقتی نامزد کردم دوسال طول کشید تا عقد کنم. که خواهرام ازدواج کنن بعد منو ببرن  

بسیار استرس زا بود حالا تو اون فضای ساکت مامانم اومد اشپزخونه گفت به همه کارت دادی منظورش(کارد) بود داداشم گفت اره خیالت راحت همه کارت دارن ، دارن بازی میکنن حالا مگه من میتونستم چایی رو بیارم به زور اوردم

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
مامان من شلغم بار گذاشته بود بخوریم سوخت کل خونه رو بوی بد برداشته بود😷تا اخرین لحظه قبل از اومدنشو ...

وااای چه بد شانسی بوی شلغمم مگه حالا حالا ها میره😂😂😂😂

موقعی که همه چی آماده بود که خواستگارا بیان درزدن فکرکردیم اونان ولی مهمون ناخونده بود دروبازنکردیم همش استرس داشتم که تااینابرن ازپشت در اونانیان که باهم برخورد کنن دروباز نکردیم

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
من نشسته بودم تو اتاق پسرخاله جان تو هال با هم چت میکردیم 😁😁😁 این وسط دوسه تا مهمون سرزده هم ا ...

ای جااان  

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
عاشق ریلکس بودنتم😂😂😂😂😂

به خدامامانم میگفت من اینقدراسترس دارم فکرمیکنم خواستگاری خودمه توبیخیال😂😂😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹