2777
2789

سلام.از ساعت ۷ تا حالا پاهام از کمر ب پایین مخصوصا ران پاهام خیلی درد میکنه.شیاف مسکن گذاشتم خوب نشد.الان شیاف پرژسترون گذاشتم.این درد خطرناکه؟چیکار کنم الان؟

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دردش چجوریه که. من خودمم پادرد خیییلی دارم مخصوصا شبا.  مچ دستمم اینجوریه رفتم دکتر گف ...

دردش مثل وقتی هست ک خیلی کار میکنی خسته ای یا سرماخوردی تنت درد میکنه.اینجوریه

عزیزم نمیدونم ولی من تو برگه ای که دکتر به من داده،نوشته درد و ورم ناگهانی یه پا باشه باید به پزشک مراجعه کرد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
عزیزم نمیدونم ولی من تو برگه ای که دکتر به من داده،نوشته درد و ورم ناگهانی یه پا باشه باید به پزشک م ...

اخ الان ک دکترم نیست شمارش هم ندارم

من وقتی کم میخوابم اینجوری میشم چندساعت ک بخوابم خوب میشه خودبخود بکم بخواب شاید بهترشدی

منم از ساعت ۷ دراز کشیدم ولی دردش قطع نشده.کم شده و قطع نه

اخ الان ک دکترم نیست شمارش هم ندارم

فک نکنم مال تو از اون دردا باشه،تو بهداشت به من گفتن درد ران و لگن طبیعیه،حالا خودت ببین اگه دردش غیر عادیه برو بیمارستانی که دکترت هست 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بنظرم همین دردایی هست که همه دارن بدنت داره برای زایمان آماده میشه ممکنه حتی شدیدترم بشه نگران نباش. ...

مرسی خیلی نگران بودم.

نه شیاف رو دکتر بهم داد چون خیلی کمر درد داشتم.گفت مسکن بزار خوب نشدی پرژسترون بزار.

منم از ساعت ۷ دراز کشیدم ولی دردش قطع نشده.کم شده و قطع نه

این هفته ای که توهستی جز هفته های پر درد هست من انققققد لگن و کمر و مثانه و کشاله هام درد میکرد، زار میزدم 😰😭رفته رفته یکم کم شد ولی برطرف نشد

🖤