2777
2789

ندا رو میگی؟🤕

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اِلناز

عه باز الناز شرو شد پ

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
من ندارو خوندم خیلی بهم ریختم 

من نخوندم

با تاپیکاش بهم ریختم انقد زیاده😂😂😂

نخون خیلی ناراحت کننده است

ن حوصله این تاپیکارو ندارم😬

اونقدر طولانی بود که چشمام درد گرفت خوابیدم گفتم بقیشو صبح میخونم،انگار تعطیل شده بود

سهيل دوم از الناز خواستگاري ميكنه اما نميدونسته الناز در گذشته ازدواج كرده و جدا شده الناز بهش ميگه و سهيل بازم الناز و ميخواد اما الناز بخاطر گذشته اش با سهيل ازدواج نميكنه يعني ميگه لياقت سهيل و ندارم و سهيل نامزد ميكنه و جدا ميشه النازم با كسي بنام سعيد ازدواج ميكنه سعيد با ي دختر دبيرستاني دوست ميشه و خيانت ميكنه النازم ميگه تاوان گذشته رو پس دارم ميدم 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
سهيل دوم از الناز خواستگاري ميكنه اما نميدونسته الناز در گذشته ازدواج كرده و جدا شده الناز بهش ميگه ...

ممنون😍😍به همین راحتی.

داستان باس خلاصه باشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست -ما زنده به آنیم که آرام نگیریم