2777
2789
عنوان

تولد خواهر شوهر😑

452 بازدید | 23 پست

سلام خانما من با خواهر شوهرم قهر بودم 

حالا شوهرم گیر داده میگه بخاطر من فردا براش کیک درس کن تا سوپرایزش کنیم 

الان رفته پودر کیک خریده ولی موزیه من چطوری با یه پودر کیک موزی یه کیکی درست کنم ک فردا رو کم کنم؟؟😐 میشه لطفا کمکم کنید

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خامه تزیینات هم بگیر

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘

آفرین پیش قدم شو برای آشتی... دنیا دو روزه ارزش ناراحتی و قهربودن از همدیگه رو نداره💐💐 ولی چه کاریه بهتره ی کیک کوچیک از قنادی بگیری تا استرس خراب شدن و پف نکردنش رو نداشته باشی

بیهوده متاز مقصد خاک است
یه کیک ساده ساده بدون طرح آماده بخر بعد خودت تزیین کن که طوری ک بفهمم کار خودت بوده بر اساس شکل ظاهر ...

اخه من خونه مادرشوهرم زندگی میکنم😑

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕