2777
2789
عنوان

غذا ساز یا مخلوط کن ؟؟🤔

467 بازدید | 9 پست

سلام ب نظرتون میتونم غذا ساز رو فقط واسه جهیزیم بخرم و مخلوط کن نگیرم دیگه؟

کاربرد اون توستر چیه ؟ایا ضروریه خریدنش؟

خدایا واسه تو غیر ممکن وجود نداره،غیرممکن های زندگیِ منو ممکن کن🤕👧💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ماکروفر نمیخری اون توستر حتما بخر

غذاسازت میکسر داره دیگه لازم نیست

فقط سبزی خرد کنم بخر اگه اهل سبزی قورمه و کوکو درست کردن هستیو از بیرون نمیخری 

سبزی خورد کن خیلی لازمت میشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من ک خورد کن استفاده میکنم و فک‌کنم واجب تر از غذاسازه. بقیه موارد غذاساز واسه من بی فایده س. خورد کن کوچیکتر ک جمع و جورترم هس. فک‌کنم کارشم بهتره.اگه ماکروفر یا سولار دوم داری اصلن توستر ب کارت نمیاد.اونا رو نداری توستر بخر

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
بله غذا ساز و مخلوط کن تقریبا یک کار میکنن. اون توستر هم واسه کیک و پیتزا و اینا....اگه فر نوع دیگه ...

مرسیی

اگه ماکروفر نمیخری اون توستر حتما بخر غذاسازت میکسر داره دیگه لازم نیست فقط سبزی خرد کنم بخر اگه ا ...

ممنوون

من ک خورد کن استفاده میکنم و فک‌کنم واجب تر از غذاسازه. بقیه موارد غذاساز واسه من بی فایده س. خورد ک ...

مررسی

ممنوون

الان ک فک کردم دیدم مخلوط کن بخری باسبزی خورد کن خیلی بهتراز غذاسازه یه همزن برقی کوچیک بدون کاسه هم برا کیکی چیزی بخوای بپزی بخر

حتما بدون کاسه بخر کار باهاش راحت تره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇