یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط سبزی خرد کنم بخر اگه اهل سبزی قورمه و کوکو درست کردن هستیو از بیرون نمیخری
سبزی خورد کن خیلی لازمت میشه
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
من ک خورد کن استفاده میکنم و فککنم واجب تر از غذاسازه. بقیه موارد غذاساز واسه من بی فایده س. خورد کن کوچیکتر ک جمع و جورترم هس. فککنم کارشم بهتره.اگه ماکروفر یا سولار دوم داری اصلن توستر ب کارت نمیاد.اونا رو نداری توستر بخر
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
الان ک فک کردم دیدم مخلوط کن بخری باسبزی خورد کن خیلی بهتراز غذاسازه یه همزن برقی کوچیک بدون کاسه هم برا کیکی چیزی بخوای بپزی بخر
حتما بدون کاسه بخر کار باهاش راحت تره
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇