2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب در مورد خودم

109 بازدید | 12 پست

فهمیدم... مدتیه زانو درد دارم وقتی میرم بیرون یا خونه کسی خوب میشم بمحض اینکه میام خونه خودم باز دردش شروع میشه مثلا از پنجشنبه رفته بودم خونه مادرم بعد از ظهر برگشتیم بعد سه چهار ساعت شروع شد باز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش ما خانواده مون اینطوری بودن 

بعد فهمیدیم از طرف یکی از اقواممون طلسم شدیم😕

خیلی هم برای همین موضوع پول ازما گرفتن

البته شایدم برای این باشه که یا بهش توجه نمی‌کنید بیرون از خونه یا اینکه داخل خونه کارهای های زیادی انجام میدید 

راستش ما خانواده مون اینطوری بودن بعد فهمیدیم از طرف یکی از اقواممون طلسم شدیم😕خیلی هم برای همین مو ...

وای واقعا 🥺 حال روحیمم خیلی بد بود رفتم مشاوره یکماه هست

دردهای با منشا عصبی و روحی اینجوریهمیری مهمونی یا طبیعت یا جایی بهت خوش می گذره درد نمیاد سراغت یا ک ...

بخدا بعضی وقتا دردای مبهم تو همه جای بدنم احساس میکنم که نمیدونم از چیه کلسیم و منیزیم و ویتا دی میخورم ولی بازم درد ميکنه 

وای واقعا 🥺 حال روحیمم خیلی بد بود رفتم مشاوره یکماه هست

یکی از اعضای خانواده من دست درد شدیدی داشت یعنی جوری که اصلا نمیتونست مدتی تحمل کنه 

هر دکتری رفتیم جواب نداد 

از یکی شنیدیم شاید طلسم باشه رفتیم پیش یک دعانویس گفتش طلسم سختی ات کردن طلسم برای جونت بوده 

برای باطل کردنش خیلی از ما پول گرفت 

ولی بعدش خوب خوب شد 

اصلا دیگه دردی حس نمی‌کرد 

البته یکی از اقواممون این کار رو انجام داده بود و همه اعضای خانواده رو طلسم کرده بود و مدتی میشد همه حالمون بد بود و کلافه بودیم و کارهامون اصلا درست انجام نمیشد 

وای 😟چقدر پلید شدن آدما

آره واقعا

یکی از نزدیکترین فامیلامون این کار رو انجام داده بود 

و هزینه خیلی زیادی چند سال پیش دادیم برا ابطالش 

و دعانویس گفت اون فامیلتون بیشتر از این حرفا پول داده برای این طلسم و دعا بیشتر از ۱۰ میلیون

در صورتی که اصلا باهاشون دشمنی نداشتیم و هیلی روابط خوب بود