2789
عنوان

همکارم که آقاس امروز بعد از جلسه بهم گفت رژتو پاک کن

| مشاهده متن کامل بحث + 5075 بازدید | 150 پست

ولی بگم بهتون این همکارم خیلی بهش اعتماد دارم تنها همکاریه که تا به حال متوجه نگاه بدش به خودم نشدم و بارها باهاش مسیر خونه تا شرکت و حتی ساعت 9شب به بعد اونم تو زمستون سوار ماشینش شدم یه مسیر 1ساعته حتی یه بار مجبور شدیم از تو بیابونی بریم داشتم سکته می کردم ولی یه بار ندیدم بخواد اذیتم کنه یا نگاه بدی داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمی دونم چرا اینایی که گفتی رو قبلا تو یه رمان خونده بودم

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

نه کار اون جالب بود نه کار شما 

من جای شما بودم شاید برخورد هم میکردم 

من اصلا سرکار ارایش نمیکنم به نظر محیط کار کحیط کار هست نه لوندی ولی اگر کسی همچین حرفی بزنه قطعا پاک نمیکنم از فرداش نمیزنم 

فقط لطف خدا

من شوهرمم نباید بگه رژم بده یا خوب چه برسه به همکارم😒

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم