armita_83 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 852 عنوان همکلاسیم 1 بازدید | 9 پست کلاسمون کوچیک و صمیمیه یه همکلاسی دارم همه دوسش دارن ولی خیلی زخم زبون میزنهفکر میکنه خیلی رکه ولی درواقع فقط بیشعورهزخم زبون زیاد میزنه به ادم ناراحت میکنه ادمونمیدونم چیکار کنمتا الان برخوردی نکرذم خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید امروز | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژواااآن عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 1421 به تو هم چیزی گفته؟ هرموقع گفت جواب بده اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.
زفیر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 831 تو هم باهاش رک باش! از نوع خودش با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋
دکترسودا عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 2790 حالشو بگیر نذار تو دلت بمونه بعدا پشیمون میشی از اینکه چیزی نگفتی
armita_83 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 852 به تو هم چیزی گفته؟ هرموقع گفت جواب بده اره هزاربارموقعیتش پیش بیاد هزارتا تیکه میندازهیچیز ساده گفتم، اونم نه به اون به دبیرمونیهو برگشت گفت تو با این عقلت؟ عقل نداشتت میخوای فلان کارو کنی؟ خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید
پانتا۷۷ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2661 حالا با این اخلاقش چرا همه دوسش دارن موج دریا زده را تنگه ساحل قفس است...
woman_cute عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2705 اره هزاربارموقعیتش پیش بیاد هزارتا تیکه میندازهیچیز ساده گفتم، اونم نه به اون به دبیرمونیهو برگشت گف ... یکی این مدلی اطراف من هستبشدت زیباست , 40 سالش شدهولی هیچکس نمیخوادش و نمیگیرش ، خیلی ازدواجیهوقتی آشنا میشن فرار میکنن بنده خداهانمیکنه آدم بشه یکم رو اخلاقش کار کنه