2777
2789
عنوان

فقط برای درد و دل اومدم

979 بازدید | 110 پست

نمیدونم چجوری الان اینجارو پیدا کردم، فقط داشتم مثل دیونه ها توی نت میگشتم که به این سایت برخوردم، انقدر عصبی و ناامیدم که فقط میخواستم یه نفرو گیر بیارم براش دردو دل کنم اصلا مکانش برام مهم نبود، امشب یه چیزایی شنیدم منی که فکر میکردم یه مردی با ذهنیت قوی هستمو هیچی منو از پا در نمیاره اما زمین زد، کمرم شکست، توی سی سالگی دل بستم به کسی که سخت بود با گذشتش کنار بیام، اما کنار اومدم بخاطر عشقم، بهم روزای اول گفته بود قبل از اینکه با من باشه، با یه نفر رابطه داشته، خیلی دوسش داشتم وقتی گفت دنیا روی سرم خراب شد، اما عاشقش بودم نتونستم برم، امشب بعد از دوسال گفت خیلی وقته عذاب وجدان دارم میخوام یه واقعیتیو بهت بگم من قبلا با دو نفر بودم، وقتی شنیدم نصف بدنم بی حس شد، هنوزم درست حالم خوب نشده، شاید بگید گذشته هر کسی فقط به خودش ربط داره کاملا این حرف درسته اما به شرطی که این گذشته تاثیر مستقیم و غیر مستقیم توی زندگی ایندتون نداشته باشه، هر کاری میکنم دیگه نمیتونم با این گذشته کنار بیام، دارم دیوونه میشم، اینجا کسی منو نمیشناسه دلیلی برای دروغ گفتن ندارم، اما توی این سی سال حتی یه بارم دستم به هیچ دختری نخورده، اولین اخرین زن زندگیم بود، نمیدونم چرا با من اینکارو کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بد     انشاالله هرچی که به صلاحته همون بشه

انشاالله، اما دیگه چیزی مثل قبل نمیشه یه بی اعتمادی عجیبی پیدا کردم نسبت به همه، احساس میکنم همه دارن بهم دروغ میگن

چقدر سخته دروغ و دورنگي چه از طرف دختر چه پسر 

باز همينكه گفته دلت روباهاش صاف كن ميتونست نگه 

به نظرم رو رأسته و مهم بعد از آشنايي با شماست 

گاهي آدمها تا نيمه خودشون پيدا كنن با نقرات زيادي آشنا ميشن اما به محض يكي شدن ديگه دنبال كسي نميگردن به نظرم زمان بده تا حقيقت و خلوص دلش مشخص بشه 

چقدر سخته دروغ و دورنگي چه از طرف دختر چه پسر  باز همينكه گفته دلت روباهاش صاف كن ميتونست نگه& ...

بی اعتمادم دیگه بهش دست خودم نیست نمیتونم باورش کنم مثل چشام بهش اعتماد داشتم، اما الان فقط شک دارم از همه چی شک دارم

ینی قبلا با ۲ نفر ازدواج کرده بودن یا کلا رابطه نامشروع بوده؟

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

گذشته طرف خیلی براتون مهمه؟ اخه دوستپسر من هیچی درمورد گذشته ازم نپرسیده تو این چندسال

حال و آینده براش مهمه

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
بی اعتمادم دیگه بهش دست خودم نیست نمیتونم باورش کنم مثل چشام بهش اعتماد داشتم، اما الان فقط شک دارم ...

شك مرحله اول اعتماده اتفاقا با شك جلو بريد اما با عشق اعتمادي كه بدست بياد بعدش شكستني نيست