2777
2789
عنوان

فقط برای درد و دل اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 110 پست
از كجا به اين نتيجه رسيديد؟شما تاحالا اشتباهي نكرديد هميشه كاراتون روي روال بوده 

آره خدا رو شکر از این لحاظ خیلی رو روال بودم

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
شاید خودشم پشیمونه خب گزشتس دیگ الان چ کاری ازدستش برمیاد خودتو بزار جا اون 

کاش نمیگفت کاش این واقعیتو هیچوقت نمیگفت خیلی خوشبخت بودم بخاطرش رفتم شغلمو عوض کردم، یه واحد اپارتمان جور کردم، خیلی خوب بود همه چی مثل یه رویا بود، اما خودمو میشناسم دیگه چیزی مثل اولش نمیشه، میدونن اگه برگردم هم خودمو اذیت میکنم هم اونو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه رابطه داشته نمیدونم در چه حد چون نذاشتم حرفشو ادامه بده

اصن چرا گفت؟

شما اصرار کردین بهش و از گذشتش سوال کردین؟

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
کاش نمیگفت کاش این واقعیتو هیچوقت نمیگفت خیلی خوشبخت بودم بخاطرش رفتم شغلمو عوض کردم، یه واحد اپارتم ...

ببین شاید خاسته چیزیو ازت مخفی نکنه .فک کن اگ بهت نمیگفتم این اتفاق افتاده بود بعدم بهت خیانت ک نکرده اونموقع تو توزندگیش نبودی شوهر من قبل من با ده پونزده نفربوده ولی اصلا برام مهم نیس چون من نبودم اونموقع 

گذشته طرف خیلی براتون مهمه؟ اخه دوستپسر من هیچی درمورد گذشته ازم نپرسیده تو این چندسال حال و آینده ...

ببینید دائما مشکل عصبی داره دائما از یه حرفایی یا از یه خرکاتی فراری چون یاد گذشته نیوفته خیلی توی گذشتش مونده و مطمعنم تاثیر مستقیم توی ایندمون میذاره، نمیتونم بیشتر از این موضپع رو باز کنم

از دوستش داری مثل من با این موضوع کنار بیار. ولی به شرطی که بتونی بعدها سر هر موضوعی گذشته رو به روش ...

دیووانه وار دوسش دارم، اصلا ادمی نیستم که انقدر پست باشم اینجپر چیزارو به روش بیارم اما نمیدونم درک میکنید یا نه حس بدی دارم، حتی وقتی که بخوام دستشو بگیرم یه حس چندش اوری داره بهم دست میده دیگه دارم نابود میشم