2777
2789
عنوان

فقط برای درد و دل اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 110 پست

با اجازه من برم 

منتظر روزای پر از ارامش حقیقی و شادت هستی

آرامش آرامش آرامش برای شما 💐💐

«پائیز جان» کمی از خودت برایم بگو خنده‌ی چه کسی را دیدی که برگ‌هایت زرد شد و ریخت و عاشق شدی ...!؟آباندخت  
بنویس برای خودت تو بدترین شرایط فکرهای بچه گانه ممنوع  خودزنی و به مرگ فکر کردن نداری  ق ...

نه اصلا ادمی نیستم که بخوام خودزنی یا خودکشی داشته باشم، از تنها چیزی که میترسم همینه که یهو ببینمش دلم نرم بشه، اونم بهترین فکر همینه که شما گفتی تمام راه های ارتباطیو مسدود میکنم، اینجوری حداقل چوب دل نازکمو نمیخورم، خدا خودش کمکم بکنه روزای سختی دارم، دفعه اول که خبر اولین رابطشو شنیده بودم انقدر ناراحت و افسرده شده بودم شاید باورت نشه فکرشو بکن یه مرد با قد 180 وزنم شده بود 58 کیلو، اما اینبار دیگه اجازه نمیدم نابود بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه من برم  منتظر روزای پر از ارامش حقیقی و شادت هستی آرامش آرامش آرامش برای شما 💐💐

خیلی لطف کردی در حقم واقعا خواهری کردی، انشاالله یه روز جبران کنم

عشق اولم خودمم؟

روز خوبی داشته باشی

یا حق

🌷🌷

خیلی لطف کردی در حقم واقعا خواهری کردی، انشاالله یه روز جبران کنم عشق اولم خودمم؟ روز خوبی داشته ب ...

مادر محترمت اولین بانوی زندگیت🌹

میتونی امشب مثل فیلم از جلوی چشمام رد شد خاطرات و ..

ولی نه قلبم لرزید نه حسی دارم

اینقدر برام غریبه است

دقیقا حسی که به بنای ساختمان روبروی دارم بهش دارم بدون کوچیکترین فرق😃😃

بعد از تصمیمم و اجرا کردن اومد تو کوچه با ماشین دنبالم فکر کن ندیدمش برام غریبه بود

تازه فریاد میزد چطور تونستی😐😐حرفات دروغ بود😵😵 یادش نبود گریه هام و التماسم الزایمر گرفته بود فکر کنم کادو هاش بخشیدم به بچه و بزرگ انگشترشم در همان زمان ک دهنش باز بود پرت کردم تو صورتش 

بدون نرم شدن قلبم بدون دلسوزی و ترحم 

از محکم بودنم سوختنش دیدم 

گفتم بدونی سختی داره کم نیاری که اگر تصمیمت اینه وسطش برگردی حالت بدتر از شنیده ها میشه

«پائیز جان» کمی از خودت برایم بگو خنده‌ی چه کسی را دیدی که برگ‌هایت زرد شد و ریخت و عاشق شدی ...!؟آباندخت  
مادر محترمت اولین بانوی زندگیت🌹 میتونی امشب مثل فیلم از جلوی چشمام رد شد خاطرات و .. ولی نه قلبم ...

هنوزم باور دارم عشق واقعی فقط فقط عشق مادر و فرزند, فداش بشم چقدر ارزو داره برام, دو بار فقط دیده بودش اما خیلی دوسش داشت، الان داشتم به حرفاش فکر میکردم یهو انگار داشتم کابوس میدیدم حرفاش اومد جلو چشمم، ازش یه چیزیو پرسیدم که نمیتونم بگم خیلی با افتخار گفت اره چقدر چندش اور گفت، چرا اصلا خجالت نمیکشید همچین چیزیو برام تعریف میکرد، چرا یخورده حیا نداشت، نمیدونم شاید چون یه کار بدو چند بار تکرار کرده دیگه از تعریفش خجالت نمیکشید، الان فقط احساس اینو دارم که کمرم شکسته دقیقا حرفت درسته احساس میکنم داغ یه عزیزی دارم، میخوام به خاک بدمش

خیلی سخته کاش میشد خیلی چیزارو گفت اما نمیشه، بخدا خیلی سخته، اما نمیخوام ضعیف باشم هرجوری باشه.

چقدر خوبه شما انقدر قوی بودید، کاش منم بتونم واقعا بهم روحیه دادید

هنوزم باور دارم عشق واقعی فقط فقط عشق مادر و فرزند, فداش بشم چقدر ارزو داره برام, دو بار فقط دیده بو ...

هستی حتما 

ورزش یادت نره اولین کار دور کردن چیزای که یاداوریش میکنن 

فقط باید 1 ماه تحمل کنی 

هفته ی اول سخته هفته ی دوم و سوم ذهنت مشغول کن 

چهارم ارومتر از هفته ی اولی 

بعد از 1 ماه میبینی زنده ای بدون کسی هم پس ادامه میدی

خودت باید بخواهی فقط

خرید کن مسافرت برو عالیه ورزش تفریحاتی ک دوست داری

موفق باشی