2777
2789
عنوان

فقط برای درد و دل اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 110 پست
کاش نمیگفت کاش این واقعیتو هیچوقت نمیگفت خیلی خوشبخت بودم بخاطرش رفتم شغلمو عوض کردم، یه واحد اپارتم ...

اگه برات سخته و خودتو می‌شناسی برنگرد 

چون همین که چهره شو ببینی حرفاش یادت میاد و این خیلی سخته 😔😔😔😔

من تجربه ش کردم 😢

اگه بخاطر بچه هام نبود این زندگیو ول میکردم میرفتم

خدایا شکرت......  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید دائما مشکل عصبی داره دائما از یه حرفایی یا از یه خرکاتی فراری چون یاد گذشته نیوفته خیلی توی گ ...

میفهمم باید از ادمایی که مدام تو گذشتن دوری کرد اون مشکل عصبی هم که گفتین کم کم بدجوری براتون شر میشه 

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
ببین شاید خاسته چیزیو ازت مخفی نکنه .فک کن اگ بهت نمیگفتم این اتفاق افتاده بود بعدم بهت خیانت ک نکرد ...

ادما باهم فرق دارن من حس بدمو نمیتونم نسبت به این موضوع مخفی کنم

معلومه ک روآیندت تاثیر میذاره چون مردی ب غرورت بر میخوره😐😑اگ تونستی کناربیای باهاش باش ولی اگ دیگ ...

دقیقا غرورم داره نابود میشه، احساسم خیلی بده خیلی خیلی بد

بنده این شرایط رو قبول کردم و الان دارم باهاش زندگی میکنم

عاليه و احسنت به شما چون خيلي خيلي مهمه من هم با همسرم همين شرايط داشتم اما ايشون ميدونست قصد ازدواج دارم با كس ديگه حتي سه نفر كافي شاپ نشستيم حرف زديم و منو با مردونگي تمام برد الان ده ساله زندگي مشترك دريغ از يك ياد آوري كوچولو اصلا گاهي فكر ميكنم محو شده از خاطراتش مردونگي يعني همين ديگه تعريف ديگه اي ندارم از مردانگي 

اگه برات سخته و خودتو می‌شناسی برنگرد  چون همین که چهره شو ببینی حرفاش یادت میاد و این خیلی سخ ...

نمیتونم دیگه نمیتونم برگردم میدونم زندگیم بدون اون نابود میشع اما نمیشه برگشت

دقیقا غرورم داره نابود میشه، احساسم خیلی بده خیلی خیلی بد

فقط بدونید رابطه ای ک توش اعتماد نباشه مث ماشین بدون بنزینه حرکت نمیکنه 

فقط آدمو خسته میکنه

ولی از این طرفم ب اینم فک کنید میخواسته باهاتون صادق باشه

فقط زمان حل میکنه

آرزوی خوشبختیو آرامش دل برای شما😊😊

ببینید دائما مشکل عصبی داره دائما از یه حرفایی یا از یه خرکاتی فراری چون یاد گذشته نیوفته خیلی توی گ ...

به نظرم با اين توصيفات حتما از يك كارشناس مشاور راهنمايي بگيريد گرامي 

به نظرم با اين توصيفات حتما از يك كارشناس مشاور راهنمايي بگيريد گرامي 

من همون دوسال پیش رفتم مشاور تاکید داشت که این ازدواج به سرانجام نمیرسه و بهم گفت همین الان ادامه نده اما من خیلی دوسش داشتم نمیتونستم برم

عاليه و احسنت به شما چون خيلي خيلي مهمه من هم با همسرم همين شرايط داشتم اما ايشون ميدونست قصد ازدواج ...

هیچ وقت از ذهن مرد فراموش نمیشه باید دل بزرگی داشته باشه هیچ وقت حرفی از گذشته نزنه

الان بعد 5 سال تیکه ای فراموش نکردم ولی هیچ وقت هم حرفی از گذشته نزدم حتی تو بحت ها 

خانم من شرایط خیلی بدی داشت ولی به خاطر دوست داشتنش راضی نشدم ازش جدا بشم و الان هم بعد 5 سال پشیمون نیستم و حاضرم نیستم هیچ وقت بهش خیانت کنم

ببخش بخند فراموش کن ❤
نمیتونم دیگه نمیتونم برگردم میدونم زندگیم بدون اون نابود میشع اما نمیشه برگشت

خیلی سخته می‌دونم این چند روز منم تو همچین شرایطی ام😔😔

ی نفرو که اینقد دوست داری فکر کنی اولین و آخرین عشقش هستی اما نبودی خیلی بدههههههه

اصلا نمیشه این حس رو به کسی بفهمونی جز کسی که تجربه کرده باشه می‌فهمه😔

من که اصلا نمیتونم به شوهرم نگاه کنم همش چندشم میشه ازش بدم میاد😳

خدایا شکرت......  
فقط بدونید رابطه ای ک توش اعتماد نباشه مث ماشین بدون بنزینه حرکت نمیکنه  فقط آدمو خسته میکنه ...

بله حق با شماس بدون اعتماد نمیشه زندگی کرد، الان اعتمادم نسبت به همه از دست رفته احساس میکنم هیچکس قابل اعتماد نیست

من همون دوسال پیش رفتم مشاور تاکید داشت که این ازدواج به سرانجام نمیرسه و بهم گفت همین الان ادامه ند ...

خوب تمام ديگه سعي كنيد با احساستون كنار بياييد حتما مورد مناسبي پيدا خواهيد كرد ميدونم سخته اما زندگي يكي دو روز نيست با عقلتون تصميم بگيريد وگرنه اين عشق يك روزي به جدل تبديل ميشه و حرفها و توهين هاي ناگفته رو باز خواهد كرد اگر مشاور تشخيص داده جدي بگيريد