2777
2789
من الانم ۴ روزه ازش میگذره 😔 برا من پوچ نبود قلبش تشکیل شده بود صداشد شنیدم ولی بعدا وایساده قلب ک ...

آخی عزیزم متأسفم. 

منم توو هفته ۷ هستم آزمایش دادم بتام داره برمیگرده پایین گفتن داری سقط میکنی سه شنبه باید برم سونو ولی هنوز لکه بینی ندارم نمیدونم چرا؟

حالا نمیدونم قلبش تشکیل نشده یا پوچه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم متأسفم.  منم توو هفته ۷ هستم آزمایش دادم بتام داره برمیگرده پایین گفتن داری سقط میکن ...

برو سنو بده قطعی مشخص شد بیا بهت بگم چی بخوری راحت تو خونه سقط بشه گیاهی من خوردم البته تو خصوصی میگم این جا یه عده سقط عمدی دارن دوست ندارم از اینا استفاده کنن

من دکترم بهم ۲ هفته وقت داد تا خودش بیفته بعد از یه هفته با خوردن چیزای گیاهی به خونریزی افتادم و روز نهم خودش افتاد .حالا برا شما زوده برا تصمیم گیری من هفته ۱۲ بودم شما شاید قلب داشت جنینت باید صبر کنی .دکتر سونو نداد؟

کجا رفتی بگو منم نگرانتم چه علائمی داشتی که یهو رفتی بتا دادی ؟

هیچ علائمی نداشتم نه درد نه خونریزی نه لکه بینی خیلی همه چی خوب بود هفته پنجم سونو دادم گفت ساک حاملگی ۲/۴ میلیمتره باید ۳ باشه ک کوچیکه بتا بده هروقت بتا اومد بالای ۱۵۰۰ بیا سونو واسه سه شنبه برام سونو نوشت منم این هفته بتا دادم دیگه از ۷۵۰ دیگه برگشت پایین خیلی گریه کردم و زار زدم ک چرا همه چی خوب بوده یهو اونجوری شد  

هیچ علائمی نداشتم نه درد نه خونریزی نه لکه بینی خیلی همه چی خوب بود هفته پنجم سونو دادم گفت ساک حامل ...

آخی عزیزم میفهمم چی میگی من که بعد از کلی اقدام باردار شدم خوشحال منو همسرم ساک حاملگی و همه چیمم خوب بود هفته ۷ رفتیم صدای قلبشو شنیدیم ولی تو ۱۲ هفتگی همون هفته ای که میخواستم برم غربالگری فهمیدیم قلبش وایساده منم هیچ مشکلی نداشتم .فقط کمرم درد میکرد از اول .غصه نخور خدا رو شکر کن زود فهمیدی خدا رو شکر کن ماهت پایین بوده تکوناشو حس نکردی و زیاد بهش وابسته نشدی هر چند حالتو میفهمم .توکل بر خدا

من برا اطمینان بیشتر ترنس واژینالم دادم .برا شما واژینال داده سونو یا شکمی؟شیاف پروژسترون استفاده می ...

نه سونو ترنس واژیناله ، نه شیاف احتیاج نبود بهم نداد

نه سونو ترنس واژیناله ، نه شیاف احتیاج نبود بهم نداد

آره معمولا تا مطمئن نشن قلب میزنه حتی لک هم داشته باشی شیاف نمیدن.میتونی سونو رو زودتر هم بدی حالا که بتا اومده پایین ازین بلاتکلیفی دربیای لااقل ولی باز هر چی دکترت میگه.من وقتی عقب انداخته بودم رفتم آز دادم بتام ۷۸۰۰ بود

میدونم ناراحتی و نگران ولی مطمئن باش هر اتفاقی بیفته به صلاحته .ما از حکمت خدا بی خبریم سعی کن روحیتو حفظ کنی قوی باش .منم مثل تو ۱۰ روز با یه بچه مرده تو شکمم تا دفع بشه دوست داشتم طبیعی خود رحمم دفعش کنه دکترم نظرش همین بود ولی میگفت اگه از نظر روحی اذیت میشی میتونی بیای بیمارستان.خیلی بهم سخت گذشت ولی قدرت خدا رو دیدم اگه بازم برگردم عقبو بدونم سقط میشه بازم اقدام میکنم