2777
2789

استارتر من دوستمو ديدم سقط كرد با ساكشن خيلي راحت بود 

قرص فك كنم خيلي سخته 

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...
من6هفته بودم سقط شد ساعت4صب لک دیدم بعد رفتم بیمارستان فقط گفتن استراحت کن تازه4روز بعدشم تعطیلی بو ...

من سرسینه هام میسوخت وقتی حامله شدم بعد یهو قطع شد تو گوگل خوندم وقتی دیگ نسوزه نشونه های سقطه ب هرکس میگفتم میگفت چرته ک فرداش ب خونریزی افتادم و بعد6،7روز سقط شد

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سونو ترنس واژیناله ، نه شیاف احتیاج نبود بهم نداد

بارداری پوچ خیلی شایع هست منم بارداری اولم پوچ بود بارداری دومم خوب و بدون هیچ مشکل!!!  زیاد خودت ناراحت نکن!!  ایشالله بعدی!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
من الانم ۴ روزه ازش میگذره 😔 برا من پوچ نبود قلبش تشکیل شده بود صداشد شنیدم ولی بعدا وایساده قلب ک ...

عزیزم میشه بگی دکتر نگفت چرا قلبش وایساده ترسیدم ؟

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 
عزیزم میشه بگی دکتر نگفت چرا قلبش وایساده ترسیدم ؟

نه با یه سقط بررسی نمیکنن میگن ۳ ماه اوله شایعه البته من دوباره بخوام اقدام کنم میرم ببینم علتش چی بود که دوباره پیش نیاد که اونم قطعی نیست.در کل اصلا نترس بدون اونی که تو شکمته بنده خداست عمرش معلومه دست خودشه بالا بری پایین بیای دست خداست زیادم این تاپیکا سقط و اینا نیا چند هفته ای عزیزم

آخی عزیزم متأسفم.  منم توو هفته ۷ هستم آزمایش دادم بتام داره برمیگرده پایین گفتن داری سقط میکن ...

کلا اونی ک قلبشم تشکیل نشه نوعی از پوچه! 

اما اینکه بتا داره میاد پایین تو این هفته پایین فکنم قلبش تشکیل نشده و خود ب خود خونریزی میکنی! 

من اولی قلبش تشکیل نشد دومی هم پوچ بود! اولی خودبخود افتادم ب خون ریزی و دومی پوستم کنده شده... اخرش کورتاژ شدم

شما بعد از چند وقت دوباره اقدام کردید؟

دکتر بهم گفت یک سال به بدنت استراحت بده 

تو دومین ماهی که اقدام کردم باردار شدم اتفاقا بارداری خیلی خوب و بی دردسری بود!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
دکتر بهم گفت یک سال به بدنت استراحت بده  تو دومین ماهی که اقدام کردم باردار شدم اتفاقا بارداری ...

۱ ۱ سال چقدر زیاد مگه کورتاژ شده بودید؟سر اولیم زود باردار شدید

چه حرفای امید بخشی میزنید 💗

۱ ۱ سال چقدر زیاد مگه کورتاژ شده بودید؟سر اولیم زود باردار شدید چه حرفای امید بخشی میزنید 💗

نه طبیعی سقط شد!!  آخه خودمم دانشگاه می رفتم برام بهتر بود که یکم صبر کنم تا درسم تموم شه برای همین همون یک سال که دکتر گفت فاصله انداختم!!!

سر اولی هم زود باردار شدید؟اخه من سر این ۷ ۸ ماه کشید

اولی بله ناخواسته بود یعنی قصد بچه دار شدن داشتیم چند ماه بعدش برای همین تو جلوگیری زیاد مراقبت نمی کردیم!!!!