2777
2789

مامانم و بابام رفتن مکه ده روزه 

الان ۵ روز رفتن  خواهرم هیچ کاری نمی کنه 

۶سال از من بزرگتر سه روز تمام کل کارا رو من  کردم 

به شوهرم  به داداشم غذا گذاشتم واسه ناهار و شامشون 

الان دو روز بود آش پشت پاشون می ذاریم 

دو تا از خاله هام بیشتر کاراشو کردن  منم هم باهاشون کار کردم  خواهرم فقط خرید کرد و پخش کرد اونم نصفشو مامانم از قبل خرید کرد بود  نصف پخش کردن هم با داداش کوچیکم بوده 

من هم بچه ام نگه می دارم همه کارای خونه رو 

من نمی گم چرا این همه مسئولیت گردن من   بخاطره مامانمه ولی من هم تازه زایمان کردم بدنم ضعیف شد  کار آدمو نمی کشه ولی با همکاری هم    روزای عادیم همین ! 

واقعا پا درد گرفتم   درسته مامانمم باشه باهم کار می کنیم ولی کلافه شدم 😣

تازه بخاطره اینکه از شهرستان ولیمه مامان بابام میان  خواهرم همش می گه نیاین خونه امون من نمی تونم 

من آشپزیم خب بخاطره نهایت دو روز آدم بگه نیان ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتي برن و برگردن. عيب نداره عزيزم. به خاطر خدا تحمل كن. وقتي ميگي و نميشه خودتو اذيت نكن

ببنید کار خونه آدمو نمی کشه  خواهرم متاهل ولی بچه ندار 

تحمل می کنم بخاطره مامان بابام   آخه آخر سر هم خواهرم می گه من خییلی کار کردم 

ببنید کار خونه آدمو نمی کشه خواهرم متاهل ولی بچه ندار تحمل می کنم بخاطره مامان بابام آخه آخر سر ه ...

درست ميگي عزيزم. متوجه ام و دركت ميكنم. ولي گاهي يسري مشكلات پيش مياد كه نميشه كار خاصي كرد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چرا دوبار غذا میزاری عزیزم؟ یه دونه بزار شوهرت و داداشت هر دو از همون بخورن، یه کم دندون رو جیگر بزا ...

نه یک بار می ذارم  شام اضافه می ذارم واسه فردا ناهارشون 

خواهرم آخه بخاطره یه خرید کوچیک یه پخش کردنش هی می گه خسته شدم 

درست ميگي عزيزم. متوجه ام و دركت ميكنم. ولي گاهي يسري مشكلات پيش مياد كه نميشه كار خاصي كرد

خواهرم همش انرژی منفی میده  یه کار کوچیک می کنه می  گه خسته شدم  حتی حاضر نیس داداش خواهرای مامانم بیان ولیمه می گه فقط بیان تالار  ارزش نداره بخاطره یکی دو روز آدم انقد انرژی منفی بده 

خواهرم همش انرژی منفی میده یه کار کوچیک می کنه می گه خسته شدم حتی حاضر نیس داداش خواهرای مامانم ب ...

همه مثل هم نیستن عزیزم، یکی انرژیش بیشتره، توانش بیشتره، کاری تره حتی، شما کاری به خواهرت نداشته باش، چیزیکه میدونی درسته انجام بده تا این چند روز هم انشاالله بگذره

چرا دوبار غذا میزاری عزیزم؟ یه دونه بزار شوهرت و داداشت هر دو از همون بخورن، یه کم دندون رو جیگر بزا ...

می دونی گلم‌ چن بار به من گفت من خونه مادر شوهرم هیچ کاری نمی کنم دو تا خواهر شوهرام هم کار می کنن چون مثل اوایل بد عادت می کنن  من کار می کنم  الان هم‌ فک‌می کنه کار کن ما بد عادت می کنیم‌

خب تو هم میگفتی خونه مادر با خونه مادر شوهر که یکی نیست

همین سه روز بیش چون بچه امو شبا هم نگه می دارم ۵ ماهشه انقد کار کرد بودم  ساعت دو دیگه خوابم برد از شدت خستگی 

نگو داداشم بردار غذا رو بخور  خواهرمم گوشی بازی می کرد 

من صبح بیدار شدم خواهرم حتی اون غذا رو برنداشت