2777
2789
آره معمولا تا مطمئن نشن قلب میزنه حتی لک هم داشته باشی شیاف نمیدن.میتونی سونو رو زودتر هم بدی حالا ک ...

من ی روز بعد از تأخیر بتام ۳۶ بود و بعد از اون خیلی قشنگ میرفت بالا ولی یهو اومد پایین . آخه گفت تا لک ندیدی زودتر نیا همون سه شنبه بیا واسه سونو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بیمارستان برم بهتره؟

نه چون کوچیکه و قلب نداره با همون گرمی خوردن راحت دفع میشه .البته حتما حتما زیر نظر پزشک به من گفت تو خونه طبیعی دفع که شد اگه خیلی خونریزی داشتی سریع بیا بیمارستان که خدا رو شکر برا من به اونجاها نرسید و خودش دفع شد.گفت بعد از ۲ هفته اگه دیدی هیچی به هیچی نیست بیا تو بیمارستان یه قرصی میدن زیر زبونی یا واژنی که اصلا به هیچ عنوان تو خونه استفاده نکن احتمال خونریزی داره خطرناکه تو بیمارستان بهت میدن دکترای خوب دیگه اگه بازم نشد کورتاژ میکنن .ان شاالله خودت سقط کنی چون کوچیکه به اونجاها نمیکشه نگران نباش.و کار به قرصم نرسه.چیزای گیاهی که خوردمو بعد از جواب سونو بگو برات بفرستم .هنوز که چیزی مطمئن نیستی هیچی نخور

شکم اولم هستی تا اونجا که رحمت دست نخوره بهتره .کار خدا رحم چنان جنین مرده رو پس میزنه حیرت میکنی البته جنینی که نیست بیشتر جفت جنین انقدر کوچیکه اصلا نمیبینیش .حالا فعلا سونو نکردی نمیخواد به این چیزا فکر کنی شاید جنین شما مشکل نداشت

شکم اولم هستی تا اونجا که رحمت دست نخوره بهتره .کار خدا رحم چنان جنین مرده رو پس میزنه حیرت میکنی ال ...

ووووواااای خواهری فکر کن اگه سه شنبه برم و بگن همه چی طبیعیه چقدر دنیام قشنگ میشه  

ولی حیف اینا همه خیالاته    

برام دعا کن عشقم مرسی از تجربه ای ک در اختیارم گذاشتی

ووووواااای خواهری فکر کن اگه سه شنبه برم و بگن همه چی طبیعیه چقدر دنیام قشنگ میشه     ولی ...

هر چی بشه خیرته هر چی... شک نکن دنیا همیشه قشنگه فقط بستگی به خودت داره .بی خبرمون نذار

من☝️

علائم نداشتم، تو سونو گفت قلب تشکیل نشده و دیگم نمیشه

نه خونریزی داشتم نه لک

ویارم در حد هفت هفته داشتم

چهارروز صبر کردم شاید قلب تشکیل شه، به لک بینی افتادم

تو خونه با قرص سقط کردم. از نظر روحی هم خیلی بهم ریختم

سه ماه بعد مجدد باردار شدم الانم دخترم کنارمه هرکار میکنم نمیخابه😜

من6هفته بودم سقط شد

ساعت4صب لک دیدم بعد رفتم بیمارستان فقط گفتن استراحت کن تازه4روز بعدشم تعطیلی بود جونم ب لب رسید بعدش رفتم سونو گفت هنوز قلب تشکیل نشده

فرداش کاملا سقط شد حتی گریه هم نمیتونسم بکنم ب خاطر مامانم

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩