2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم خواهرشوهرم خیلی عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 115 پست

باورتون میشه دوستان من روزایی داشتم که شوهرم کرده بودن قاتل جونم همین خواهرشوهرم یه بار پیش قدم نشد برای درس شدن زندگیمون درحالیکه من هر محبتی میتونستم کردم تز سر سادگیم 

الان میفهمم چقدر حسود بودن امشب خیلی دلم شکست از تنهاییم همین خواهرش شوهرم عقده این دوسال که من یه طلا و دو دست لباس داشتم درآورد همش الکی عین دیوونه ها میخندیدن 

مثلا خیلی خوشحال بود 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا هنوز اون روشونو ندیدی

میگم بحثم داشتیم ولی کلا من دوسش دارم...

۸سال عروسشونم..و البنه کینه ای نیستم نه من نه اون..دقیقا مثه خواهر رفتار میکنیم باهم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
این برادرشوهرا یه پا مادرشوهرن واسه خودشون 😏

لعنتی بیشعور...حیف یه جوری بود شرایط نتونستم حالشو بگیرم لعنت بهش...

همسرم حالش بدشده بود تشنج خفیف کرده بود برا اولیت بار حالا سرم بهش وصل بود رفته بود پرستار اورده بود ک دکتر گفته نمیخاد ادامشو درش بیار گفته مرخصه،منم گفتم الکی میگه دکتر چیری نگفته،دوباره رفت همینکارو کرد دوباره گفتم نمیخاد دکتر چیزی نگفته،هر هر هر میخندید و رفتپ پیش دکتر ک اجازشو نداد اونم الکی گفت گفته عاره انقد گفتم ب پرستاره دروغ میگه ک رفت ار دکتر پرسید اونم‌گفت باید تموم بشه

حالا رفته بود تو حیاط بیمارستان با ایجیاش و زنشو خواهرش مسخزه میکردن منو....

خواستم بهش رگم خسته ای گورتو گم کن کسی مجبورت نکرده اینجا بشینی،دوباره بخاطر همسرم بیخیال شدم‌گفتم عصبی نشه‌ مرتیکه بیشعور

مادرشوهرم همیشه میگفت تو و شوهرت خیلی خوبین طفلک دختر من خیر از زندگیش‌ ندید آنقدر گفتن تا زندگی ما ...

با این حساب ما باید براخواهرشوهرت دعا کنیم تا شما هم تو زندگی به آرامش برسین😆

😊

وا مثل بچه های کلاس اولی😐. چون مثل طلای شما خریده عقده ای شده؟ چون شما بر حسب شرایط خودتون مراعات همسر خودت و زندگی خودت میکنی لباس نخریدی و ساده و مرتب مهمونی رفتی ولی خواهرشورت لباس مهمونی پوشیده عقده ای شده؟ چون با خانواده درجه یک همسرت حال نمیکنی و رابطه زیاد نداری خواهرشورتونم گرم نگرفته شد عقده ای؟ 

میگن حرف ۲ نفر بشنو شما به ایشون گفتی عقده ای ما یه طرفه هم که به قاضی میریم هر کاری میکنیم عقده ای بودنی توش نمیببنیم. 

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
میگم بحثم داشتیم ولی کلا من دوسش دارم... ۸سال عروسشونم..و البنه کینه ای نیستم نه من نه اون..دقیقا م ...

منم مثل شما بودم با خواهر شوهرم چون ازم کوچکتر بود مثل خواهر کوچکترم عاشقانه دوستش داشتم اونم برام میمرد بعد 10سال ادعای خواهری روی دیگشو نشون داد

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.

تو این چند ماه ما زندگیمون داغون شد از نو شروع کردیم همه آزمون بریدن هیچکی کمک نکرد من خودم به تنهایی از پس زندگیم براومدم 

امشب روی شیطانیشو دیدم وقتی دیدم عین وسایل منو حتی عین مارک گوشیمو خریده فهمیدم چقدر مادر و دختر عقده ای حسود که چشم دیدن خوشبختی پسر پ عروسشونو ندارن ما تو این دو سال پیر شدیم درحالیکه مقصر اونا بودن 

از خواهرشوهرم متنفر شدم 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
باورتون میشه دوستان من روزایی داشتم که شوهرم کرده بودن قاتل جونم همین خواهرشوهرم یه بار پیش قدم نشد ...

خولن بزا بخندن

چرا برات مهمه

اول زندگیته حال کن

تو هررررررجور بپوشی عروس اون خانواده ای ابرو اونها میره محل نده

تو خودت دخمل خوبی باش

با شوهرت خوب باش 

بالاخره میفهمه

منن اول زندگیمو خراب کردم

الان بعد ۶ سال همسرم تاااازه داره میفهمه واقعا من بی ادبی نکردم

هرچه کنیم ب خود کنیم.اسرا ۷

به قول ینفر دستت تا ارنج عسل کنی بکنی تو دهن  خواهر شوهر باز یه تیکه  میندازن نگن میمیرن افریطه هااا😤😤😤

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊