2777
2789
عنوان

هرچقدر ب خواهر شوهرم زنگ میزنم یبار نشده زنگم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 24 پست
من اصلا زنگ نمیزنم مشکلی هم باهم نداریم ولی چرا باید زنگ بزنم به خواهر شوهر ول کن بابا دوری و. دوستی

موافقم

دقیقا به همین دلیل که مشکلی هم باهم ندارین-وقتی زنگ نمیزنین راه دخالت و صمیمیت هم بسته میشه-تو این زنگ زدن ها حرفای خاله زنکی رد و بدل میشه و همینا باعث کدورت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست ندارم نه زیاد به کسی زنگ بزنم نه کسی بهم زنگ بزنه .کلا بدم میاد همه ام این ومیدونن توقعی ام ...

منم همین طورم. هیچ کدورتی هم نداریم. اگر اتفاق خاصی بیفته مثلا مریض بشن یا تولدشون باشه رنگ بزنم .

تازه تو یه ساختمونیم ولی آخرین باری که دیدمشون یادم نیست کی بود🫠

منم زن داداش دارم..اون خیلی خوش صحبته....

ولی من نه...من ارتباط تلفنی دوس ندارم...واقعا سختمه به یکی زنگ بزنم...مگر اینکه کار ضروری داشته باشم

زن داداشمو دوس دارم ولی سختمه زنگ بزنم یا حتی جواب تلفنشو بدم...نه اون...تقریبا همه

این برمیگرده به تیپ شخصیتی...من درونگرام

منم همین طورم. هیچ کدورتی هم نداریم. اگر اتفاق خاصی بیفته مثلا مریض بشن یا تولدشون باشه رنگ بزنم .تا ...

اینجوری خیلی بهتره .خودتم بیشتر آرامش داری منم به خواهرشوهر مادرشوهرم عید به عید زنگ میزنم اونام عادت کردن ناراحت نمیشن