2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم خواهرشوهرم خیلی عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 115 پست
باورتون میشه دوستان من روزایی داشتم که شوهرم کرده بودن قاتل جونم همین خواهرشوهرم یه بار پیش قدم نشد ...

معلومه توام حسودی کردی امشب به خواهرشوهرت، اگه اون طلا داره لباس جدید خریده، قرار نیست بگی عوض در آورده، انگاری خیلی مادی فکر میکنی

به قول دوستمون شما از بندگان برگزیده خدایی 🙄

نه عزیزم من از بندگان برگزیده نیستم 

با مادرشوهرم اصلا خوب نیستیم..ولی سعی میکنم حل شه اکثر مواقع

اما چرا دروغ بگم!خواهرشوهرم خوبه تک دخترِ منم خیلی باهاش خوبم ..چون مجرده هم هست در حد توان بهش توجه میکنیم از نظر محبتی

...من خودمم با عروسمون جون جونیم مخصوصا قبل ترها نزدیک تر بودیم.همیشه برا عروسمون کادو میگیرم خودش داداشم برادرزاده ..و محبت میکنم.

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه توام حسودی کردی امشب به خواهرشوهرت، اگه اون طلا داره لباس جدید خریده، قرار نیست بگی عوض در آو ...

کسی که هیچ وقت نداشته منتظر بوده یهو اونایی که تو داریم بخر به نظرتون چیه؟؟؟ خدا زیادش کنه 

من حرفم سر این از سر حسادت زندگی ما رو داغون کردن 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
خولن بزا بخندن چرا برات مهمه اول زندگیته حال کن تو هررررررجور بپوشی عروس اون خانواده ای ابرو اونه ...

چقدر خوب صحبت میکنید شما طرز حرف زدنتون منو یاد خواهرم انداخت 

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 

عزیزم حرص نخور حساس نشو. بخندن خوش باشن، شماهم با شوهرت خوش باش. بهترین کار در ازدواج نادیده گرفتن ازار دهندکان و از اول با همه سرسنگین تا کردنه. هیچ وقت نباید با خونواده ش شوهر صمیمی شد

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
استارتر ناراحت نشو ولی اونی که حسوده تویی نه اون خواهر شوهرت هیچ بدی بهت نکرده. اصلا نفهمیدم چیکار ...

من اصلا بحثمسر لباس و طلا نیست ایشالا بهتر شو بخره 

ولی از اون اول این اونا بودن که سر این چیزا زندگی من خون کردن خوشی ما رو نتونستم ببینین اون موقع نداشت الان عین اونایی که من داشتم گرفته یعنی چی؟؟؟

عزیزم حرص نخور حساس نشو. بخندن خوش باشن، شماهم با شوهرت خوش باش. بهترین کار در ازدواج نادیده گرفتن ا ...

اتفاقا اصلا محل نداشتم فقط دوسال از زندگیم که بازی دادن من ناراحتم کرد 

با وجود همه اینکارا ک گفدی و انجام میدم بازم باعث تنش و دعوا تو خونم میشن. خداکنه خیرنبینن

من در نهايت بي خيالي ميرم خونشون ميخورم و ميريزم و ميپاشم تيكه هم ميندازم 

البته اگه كاري كنن كه حرصم در بياد 

تو دام نگه نميدارم كه بيام خونه به شوهرم غر بزنم و دعوا كنيم 

والا من از خواهر شوهر مخصوصا اينا كه خودشون متاهلن سمي تر نديدم 

والا مال من مجرده افعی ۷ سر...حالا عاشق شوهرمنو خوب زندگیمو میخوان میدونم....اما اصلا خوبی منو نمیخوان...شوهرم یه کم هوامو داشته باشه سریع بساط ب پا میکنن،اما متاهل اندازه خواهرم دوسش دارم.

منم راه و روش شمارو پیش گرفتم،کادو سوغاتی تولد ..هرچی که بگی شما بعد از پنج سال به نتیجه رسیدم که چ ...

جالب اینجاس بعضیا درحقشون لطف میکنی بنظرتون وظیفشه 

جنبه لطفو هم ندارن دوربرمیدارن براآدم خدامیشن

😊
وایی برادرشوهرمن خودش خواهرشوهره  بیچاره خواهرشوهرم کاری نداره اصلا بهمون

اره منم اتفاقا یه بار تیکشو بهشون انداختن گفتم هرکی میپرسه چندتا خواهرشوهر و برادرشوهر داری میگم دوتا برادرشوهر دارم و سه تا خواهر شوهرررررر 😏 تعدادشونو جابجا گفتم وای که چقدر حرص خوردن

خولن بزا بخندن چرا برات مهمه اول زندگیته حال کن تو هررررررجور بپوشی عروس اون خانواده ای ابرو اونه ...

کاش همسر منم بفهمه 

فکر میکنه مقصر منم