2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیزنه که شما بع اینستا پیوستی 

ولی اگ اسم فامیلتو بزنی که بقیه بشناسن منظورم فامیلاتون هست 

تا چند روز اکانتتو میزنه جدید

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

به صورت ناشناس برو اگ میخوای کسی نفهمه 

اسم فامیل خودتو نزن

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

دلم میخواد نصب کنم میترسم مامانم بفهمه

ببین.اگر با ایمیل فیک بزنی و اسم پیجت هم فیک باشه.پیدا کردنت سخته.فوقش میزنه اسم پیج حالا هرچی گذاشتی شاید از مخاطبین باشد که بشناسید.یه همچین اعلانی میاد.چند سالته

نه نمیزنه که شما بع اینستا پیوستی ولی اگ اسم فامیلتو بزنی که بقیه بشناسن منظورم فامیلاتون هست تا چند ...

مثلا اگه نقطه و اینا بزنم نمیفهمن که اینستا دارم؟

بعد مثلا یه سال دیگه میتونم اسمم رو تغییر بدم تو ایسنتا؟

مثلا اگه نقطه و اینا بزنم نمیفهمن که اینستا دارم؟بعد مثلا یه سال دیگه میتونم اسمم رو تغییر بدم تو ای ...

نه نمیفهمن 

اره میتونی

بعدا میتونم تغییر بدم اسمم رو؟چجوری میتونم پیجم رو قفل کنم؟

توی تنظیماتش

مرسیایمیل فیک چجور میتونم درست کنم

اینو نمیدونم واقعا😁