الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی اگ اسم فامیلتو بزنی که بقیه بشناسن منظورم فامیلاتون هست
تا چند روز اکانتتو میزنه جدید
من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم
من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم
ببین.اگر با ایمیل فیک بزنی و اسم پیجت هم فیک باشه.پیدا کردنت سخته.فوقش میزنه اسم پیج حالا هرچی گذاشتی شاید از مخاطبین باشد که بشناسید.یه همچین اعلانی میاد.چند سالته
مثلا اگه نقطه و اینا بزنم نمیفهمن که اینستا دارم؟بعد مثلا یه سال دیگه میتونم اسمم رو تغییر بدم تو ای ...
نه نمیفهمن
اره میتونی
بعدا میتونم تغییر بدم اسمم رو؟چجوری میتونم پیجم رو قفل کنم؟
توی تنظیماتش