2777
2789
عنوان

خرید خونه و داماد سر خونه🙄😅

1808 بازدید | 110 پست

سلام

مامانم اینا میخوان خونه بخرن چون ما خونه مادرشوهرم میشینیم گفته شما هم به مقدار پول بزارین باهم خونه بخریم شما بشینید

حالا مامانم اینا خونشون منطقه متوسط مشهده

مامانم گفته هر خونه ای تو دوست داشته باشی به سلیقه تو میخریم(در حد توان😂)

حالا من به خونه تو منطقه بهتر دیدم که دور از مامانمه

محل کار شوهرم هم جای خونه مامانمه

حالا کجا خونه بگیریم به نظرتون؟

بد نیست تو خونه ی مامانم بشینیم؟!

شوهرم خوش به حالش نمیشه به نظرتون؟!

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍

هم دوست دارم نزدیک مامانم باشم

هم اون خونه رو دوست دارم

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قراره پول بدید برا چی بد باشه

خیلی نیس در حد پنجاه تومنه

نزدیکی حتابامادرخوب نیست عزیزم ناخاسته درجربان خیلی چیزا قرارمیگیرن شوهرتونم خیلی چیزا بهتره اینطور راحت دستش نیاد

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

اگه کسی مشهد هست بگه کجا

خیام یا صارمی

خونه خوبه که دوسش دارم صارمیه

خونه مامانم خیام

نزدیکی حتابامادرخوب نیست عزیزم ناخاسته درجربان خیلی چیزا قرارمیگیرن شوهرتونم خیلی چیزا بهتره اینطور ...

یعنی اونیکه دوست دارم رو بگیریم؟!

وقتی قراره پول بدید برا چی بد باشه

شوهرم میگه خاله و دایی هات پشت سرم حرف در میارن که داماد سر خونه شده

ولی مامانم گفت به همه میگیم شریکی خریدیم

من جای تو بودم اصللللا اینکارو نمیکردم.چرا باید همیشه خوش بحال مردا باشه؟ جهاز خوب باید بیاریم سیسمونی که باماست یه عروسی سرسری میگیرن.خیلیا هم نمیگیرن. همین؟ خونه هم خانواده ماباید بگیرن؟خانوادشون یه وقت سردیشون نکنه؟نه عزیزجان مثل من سه سال مستأجر بمون تا خودش و خانوادش مجبورباشن بگیرن. بهترین جهاز من تو مستأجری ازین خونه به اون خونه شکست.اونوقت خانوادش گفتن همه اول زندگی خونه ندارن.پس چرا دختران داشتن. نکن عزیزجان اشتباه نکن

این کارو نکن شراکت اخرش دعواست

اخه از خونه مادرشوهرم خسته شدم

مامانم هم الان اگه خونه رو بخرن باید بدن مستاجر

همون اجاره رو ما میدیم

شوهرم هم خوش حسابه

قبلا تو مغازه بابام مستاجر بود یکسال جلوتر اجاره کل سال رو یه جا داد

اگه فکر میکنی ممکنه حتی یکبار تو سر شوهرت بزنی هرگز اینکار رو نکن

نه به خدا

قراره یه مقدار پول به عنوان رهن بدیم