2777
2789
عنوان

خرید خونه و داماد سر خونه🙄😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 110 پست
اخه از خونه مادرشوهرم خسته شدم مامانم هم الان اگه خونه رو بخرن باید بدن مستاجر همون اجاره رو ما می ...

به عنوان مستاجر بشین ولی شریک نشین

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
من اینکارو کردم بلا نسبت به گوه خورون افتادم الانم به فکر جدا شدنم وقتی با هم باشین مادر بدتر از ماد ...

چرا چیشد

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینکارو کردن بلا نسبت به گوه خکرون افتادم الانم به فکر جدا شدنم وقتی با هم باشین مادر بدتر از ماد ...

نزدیک هم زندگی میکردین؟

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
اخه از خونه مادرشوهرم خسته شدم مامانم هم الان اگه خونه رو بخرن باید بدن مستاجر همون اجاره رو ما می ...

تک فرزندی

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

ببین از اول تکلیفو روشن کنید شما پول بدین خونه ب اسم شمام میشه؟

یا  خونه بنام مامانت؟؟؟

الان همه چی گل و بلبل هس دو روز دیگ بحثی بشه حرفی بشه پول شما چی میشه؟؟؟ عقلانه  رفتار کنید

چرا چیشد

ما هم یه همسایه داریم که مستاجر مامانشه.داماده به پدر زن مادر زنش سلامم نمیده .سوارشون شده

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
به عنوان مستاجر بشین ولی شریک نشین

پول نداریم شریک بشیم عزیزم

پنجاه تومن داریم برای کمبود پول مامانم به جای رهن بهشون میدیم

شریک نیستیم

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
طبقه بالا هستیم خیلی با مامانم اختلاف نظر دارم میخایم بلند شیم بریم جای دیگه

نه من منظورم یه جا نیست تو یه محله است

نه به خدا قراره یه مقدار پول به عنوان رهن بدیم

پس جای خوب خونه بگیر

به هرحال جای بهتر زندگی کردن محیط بهتری برای رشد بچه هاست.امکانات بهتری حتما هست .البته آدم از آینده خبر نداره ولی تو مراودات و روابط بچه ها و آینده شون هم موثره.

ما هم یه همسایه داریم که مستاجر مامانشه.داماده به پدر زن مادر زنش سلامم نمیده .سوارشون شده

شوهرم طفلی خیلی دوسشون داره

همیشه هم اگه چیزی بیارن خونمون پولشو میده حتی پنج تومن

پول نداریم شریک بشیم عزیزم پنجاه تومن داریم برای کمبود پول مامانم به جای رهن بهشون میدیم شریک نیست ...

بنظر من فک خوبیه عزیزم

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم