2777
2789
عنوان

خرید خونه و داماد سر خونه🙄😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 110 پست

خدا کنه زودتر بخریمش🙄

از خونه مادر شوهر خسته شدم😞

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
خدا کنه زودتر بخریمش🙄 از خونه مادر شوهر خسته شدم😞

ان شاءالله 🙏

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتگاری همین خیام بهتره نوسازه و نزدیک محل کار شوهر و مامانتی

خونه سال ساخت بالا نباشه حواست باشه نوسازیش نکرده باشن حتما پروانه ساختشو و سند و ایناشو نگاه کن

خوشبه حالت که مشهدی استارتر ماهم ی خونه تو امام رضا 57 میخواستیم بخریم بابام نزاشت گفت میشه هتل برای فامیل هرکی میخواد بره مشهد کلیدتون میخواد .البته اون موقع به ما گفت 400 سه خوابه بود الان که دیگه حتما گرونتره

کاربر قدیمی ام 😊
اتگاری همین خیام بهتره نوسازه و نزدیک محل کار شوهر و مامانتی خونه سال ساخت بالا نباشه حواست باشه نو ...

الان خیلی گرونتره😳

فکر کنم ده دوازده ساخت باشه

چه فرقی می‌کنه؟

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
الان خیلی گرونتره😳 فکر کنم ده دوازده ساخت باشه چه فرقی می‌کنه؟

خونه بدون پارکینگ و آسانسور خریدش ضرر داره موقع فروش باید مفت بدید بره طبقه دو بدون آسانسور هم خیلی سخته خرید ها رو از پله بالا بردن یا زمان حاملگی

بیشتر بگرد

الان خیلی گرونتره😳 فکر کنم ده دوازده ساخت باشه چه فرقی می‌کنه؟

سال ساخت بالا میفته به خرج کم کم.گاعی هم میان خونه رو کامل بازسازی میکنن به اسم نو میفروشن .ما شانس آوردیم بنگاهیه آشنا دراومد سر ما کلاه نرفت ولی خب معلوم نیست به کدوم بدبختی بفروشه

کاربر قدیمی ام 😊