2777
2789
عنوان

خرید خونه و داماد سر خونه🙄😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 110 پست
پول نداریم شریک بشیم عزیزم پنجاه تومن داریم برای کمبود پول مامانم به جای رهن بهشون میدیم شریک نیست ...

دلت برا شوهرت نسوزه اگه الگی چو بندازین که شریکین همسرت چند سال دیگه برات شاخ میشه که من شریکم و ارزش پولم کم شده الان.بگو رهن.تمام

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شما پول میدی ولی ب عنوان رهن مثلا چندسال دیگ بخوای پابشی مانانت پولتو کامل پس میده؟؟؟ ی وقت خدای ...

اره دیگه

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
شوهرم طفلی خیلی دوسشون داره همیشه هم اگه چیزی بیارن خونمون پولشو میده حتی پنج تومن

پس واسه چی اومدی اینجا نظر میخوای عزیزم کار خودتو بکن چون هر کی نظری میده شماباهاش مخالفی😑😑

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

سند هم ب نام میشه یا پول رو قرض میدین یا ب عنوان پول رهن میخوان ازتون بگیرن؟

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

کجای خیام؟؟؟

نمیدونم مرواریده فیروزس🤣

تازه ماهه دیگه مامانم اینا می‌رن اونجا

خونه ای که من دیدم آدرسش امیره

نمیدونم کجاشه؟!

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
صارمی هم کجاش؟ محدوده کوثر هاشمیه عالیه. خیام هم خیام ۱۱ یا ۱۰ تا قبل چهارراه خیام خوبه بقیش نه

صیاد ۲۳

نمیدونم مرواریده فیروزس🤣 تازه ماهه دیگه مامانم اینا می‌رن اونجا خونه ای که من دیدم آدرسش امیره ن ...

مجتمع مروارید یا فیروزه بانک ملی رو میگی بلوار سازمان آب؟؟؟ اونجا که خیام حساب نمیشه قدیمی ساز هم هست.صارمی امیر هم انتهای وکیل آباده

چرا سند بزنن؟؟؟ پول قد یک پنجم رهن الان خونه تو مشهد داره میده

اره اونم برای اینکه من میگفتم مجانی نمیشینم

گفت هرچه قدر داشتین بدین اگه اندازه یک دنگ خونه بود به نامتون میزنم

وگرنه به عنوان رهن کامل باشه خاستین برین بهتون میدیم

مجتمع مروارید یا فیروزه بانک ملی رو میگی بلوار سازمان آب؟؟؟ اونجا که خیام حساب نمیشه قدیمی ساز هم هس ...

نه اسم کوچه خیام مامانم مروارید با فیروزس

اسم کوچه ای که من تو خیام پیدا کردم امیره

خونه صیاد هم صیاد ۲۳ است