2777
2789
عنوان

دلیل زن صاحبخونمون چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 80 پست

شایدم یه چی دیگه داشته خواسته نبینی قسم خورده که هیچ  فعلا بحثو تمومش کن  کشش هم نده تا هم خودت هم شوهرت یادتون بره  ولی حتما زیر نظر داشته باشش حتما حتی اگ برات سخته 

مشکلات پوستی داشتین لک  تیرگی . جوش وجای جوش  مشکلات رحمی در خدمتم.       Fateme1634@  آی دی تلگرام .    مکانی برای رسیدن به آنچه آرزویش را داشتید👱🏻‍♀منحصر به فرد😍کمتر پرداخت کن و بیشتر انتظار داشته باش💝🌺همه چیز برای زیبایی و طراوت شما مهیاست💝بفرمائید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد.این خانوم اصلاباشوهرش نمیسازه همش صدای دعواشون بلنده.فقط برای پول بااین ازدواج کرده.ولی ازجون ...

مخابرات اشنا نداری لیست پیامهاشو بگیری یا تماسها 

مشکلات پوستی داشتین لک  تیرگی . جوش وجای جوش  مشکلات رحمی در خدمتم.       Fateme1634@  آی دی تلگرام .    مکانی برای رسیدن به آنچه آرزویش را داشتید👱🏻‍♀منحصر به فرد😍کمتر پرداخت کن و بیشتر انتظار داشته باش💝🌺همه چیز برای زیبایی و طراوت شما مهیاست💝بفرمائید...
شایدم یه چی دیگه داشته خواسته نبینی قسم خورده که هیچ  فعلا بحثو تمومش کن  کشش هم نده تا هم ...

منم دیگه ادامه ندادم ولی شوهرمن خیلی زرنگ تراین حرفاست.نه خواهردارم بتونم دردموبگم نه کسی رونمیدونم چکارکنم نه پدری که بتونم بهش تکیه کنم موندم بااین فکرلعنتی خیانت

مثل خودش صحبت کردم. تا راجع به خانمهای مطلقه درست صحبت کنه

کسی یادت نداده قضاوت نکنی تو اون زن رد ندیدی نه میشناسی ...و نه چیز دیگه ایی 

پس جبهه گیری الکی نکن 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

حالا من یه صبط صدا نصب کردم گوشی شوهرمو پنهونش کردم بعد ویساشو میفرستادم تلگرامم گوش میدادم شوهر من زیاد اهل رفیق بازی نیست کارشم مشکله کشاورزی ودامداری بعد زیاد وقت بیکاری نداره یک ماه شد دیدم خبری نیست پاکش کردم   

خیلیا مخالفن با این کارا میگن نرین اصلا سمت گوشی شوهر یا زیاد دنبالش نباشین خدایی نکرده خطایی داشته باشه داغون میشین خیلیا میرن پشیمون میشن میگن کاش نرفته بودم جاسوسی بد صربه خوردم الان ادیتم تو هم خودت تصمیم بگیر برا خودت اگ قراره شوهرتو بشناسی باید پی همچیو بمالی به تنت  خدایی نکرده اگ خطایی داشت اذیت نشی 

حالا من یه صبط صدا نصب کردم گوشی شوهرمو پنهونش کردم بعد ویساشو میفرستادم تلگرامم گوش میدادم شوهر من ...

اخه شوهرمن دوتاگوشی داره گوشی ساده روبرای سرکارش میبره یه گوشیشم تلگرامه.اون خانمه هم اون خطی روکه روگوشی ساده هست داره

خیلیا مخالفن با این کارا میگن نرین اصلا سمت گوشی شوهر یا زیاد دنبالش نباشین خدایی نکرده خطایی داشته ...

شوهرمن یه بارسابقه داشته اونم با دختردایی جونش 

بدون دعوا با شوهرت صحبت کن همین .اگه شوهرت جونه که مطمعن باش یه زن 50ساله واسش جذابیتی نداره اونم تو یه ساختمان  که شوهر طرفم بالا سرش باشه .مردها رو این چیزهد حساسن فقط باش صحبت کن بدون دعوا .شاید  زنه خواسته شیطنت کنه شوهرت رو نداده .اگه دعوا کنی قبح ماجرا از بین میره

ببین استاتر جون من زن صاب خونه مون یه جوریه 

خیلی جلفه و همش دم در نشسته ...تا یه مشکلی میشه زنگ همسر من میزنه هنوز شش ماهه ما مستاجرش هستیم و اصلا ما رو نمیشناسه ولی خیلی صمیمی شده من اصلا خوشم نمیا. 

باید از یه جایی شروع کنن کلا من حس خوبی به این جور زنگ اس بازی ندارم باس جلوشو گرفت 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
ببین استاتر جون من زن صاب خونه مون یه جوریه  خیلی جلفه و همش دم در نشسته ...تا یه مشکلی میشه ز ...

باهات موافقم ولی این صاحبخونه مازیادخونه نیست هربارمیادهمش خونه مادرشه ولی وقتایی هم که هست همش دعواداره باشوهرش

منم همینه نظرم انقدراون شب حالم بدشدشوهرمم فقط قسم میخوردمیخواستمم برم خونه مامانم نمیزاشت

خب واسه چی زود بهش پیام دادی که خط دوتاس داره به تو پیام میده 

خب میدیدی شاید بعدازینم پیام میداد اونوقت مچشو میگرفتی😕😕😕😕😕😕

البته اچون گفتی شوهرتون قبلنم کاری کرده اگه بد متوجه نشده باشم

خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍