2777
2789
عنوان

دلیل زن صاحبخونمون چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 80 پست
اما حودم با اینکه رهن به اسم خودمه کاری به پرداخت  و صابخونه هم ندارم. صابخونه منم خانمه میکم ه ...

اخه منم همینومیگم پیامش بس بودچراگفته زودبخواب زن وبچه خرج داره آفرین

فضولی به شما نیومده ...تو تربیت نداری که زر مفت میزنی تربیت کسی رو میبری زیر سوال

خونسرد باش عزیزم. اون خانم  مطلقه با شوهر تحفه شما کاری نداره فقط کرایه شو سر وقت بدید که صداش درنیاد همین. الان فشارتو نبر بالا خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستمم همینومیگه ممنون عزیزم

خب این که خیلی ضایع‌ست

هر حرفی بود حتما شوهرت منظورشو فهمید که جوابشو داد و بحث و تموم کردن

حالا برگرده بگه خانوم فلانی من منظورتون‌و دقیق نفهمیدم زنه میفهمه که شما داری پیام میدی نه شوهرت..

🖤

اخه منم همینومیگم پیامش بس بودچراگفته زودبخواب زن وبچه خرج داره آفرین

وا😐

حالا یه چی از دهنش پریده. بی خیال جدی نگیر.

منظوری نداشته مطمین باش و با  نظرات  مزخرف  اینجا فکرتو مشغول نکن 

عوضش دعا کن زودتر خونه دار شی خودت

خونسرد باش عزیزم. اون خانم  مطلقه با شوهر تحفه شما کاری نداره فقط کرایه شو سر وقت بدید که صداش ...

تحفه هفت جد ابادته من فشارم بالا نیس گلم شما به خودت فشار نیار ...من امثال شما رو خوب میشناسم .

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
خب این که خیلی ضایع‌ست هر حرفی بود حتما شوهرت منظورشو فهمید که جوابشو داد و بحث و تموم کردن حالا ب ...

باشوهرمم بحثم شداخه اونم داشت پیام بازی میکردمیگفت دوستمه رفتم گوشیشوبگیرم خاموش کرد بهم نداد.میگفت پینشو یادم رفته منم خودم بلدبودم پینشونزدگفت دلم نمیخوادبدم چون توبددلی 

خوب منم همینومیگم ازشوهرمم میپرسم میگه پیامی نداده راست ودروغشونمیفهمم

یه خط بخر اس بده به زنه الکی فامیلی شوهرتو بده بگو فلانی ام کاری داشتی ببین چی میگه شوهرتم دو را دور زیر نظر بگیر 

مشکلات پوستی داشتین لک  تیرگی . جوش وجای جوش  مشکلات رحمی در خدمتم.       Fateme1634@  آی دی تلگرام .    مکانی برای رسیدن به آنچه آرزویش را داشتید👱🏻‍♀منحصر به فرد😍کمتر پرداخت کن و بیشتر انتظار داشته باش💝🌺همه چیز برای زیبایی و طراوت شما مهیاست💝بفرمائید...
خونسرد باش عزیزم. اون خانم  مطلقه با شوهر تحفه شما کاری نداره فقط کرایه شو سر وقت بدید که صداش ...

وا این چه جور صحبت کردنه 

مشکلات پوستی داشتین لک  تیرگی . جوش وجای جوش  مشکلات رحمی در خدمتم.       Fateme1634@  آی دی تلگرام .    مکانی برای رسیدن به آنچه آرزویش را داشتید👱🏻‍♀منحصر به فرد😍کمتر پرداخت کن و بیشتر انتظار داشته باش💝🌺همه چیز برای زیبایی و طراوت شما مهیاست💝بفرمائید...
یه خط بخر اس بده به زنه الکی فامیلی شوهرتو بده بگو فلانی ام کاری داشتی ببین چی میگه شوهرتم دو را دور ...

شوهرم قسم خوردولی باورش ندارم چون یه بارسابقه داشته دیگه بدبین شدم بخدامن ازهیجی براش کم نزاشتم ولی باکاراون شبش که گوشیشوخاموش کردبدتراذیت میشم بایاداوریش

مثل خودش صحبت کردم. تا راجع به خانمهای مطلقه درست صحبت کنه

ببخشید فکر کردم با اسی هستین