2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 93 پست
این راه خوبیه

از اینو ما دعا میکنیم دوروز قهره بازنیکه دو روز من خوشحالم بعدش زنه دعا میگیره حتی اون دعا نویسه زنه رو میدا کردین اینقدر قسمش دادیم ک صد براب پولتو میدیم  ولی دعا نده اونام دلالن از هردو طرف پول میگیرن باور کنین  گفته عین اسم این ادم زیاد من از کجا  بدونم مرد شماس ک دعا ندم

I am nurse
بچه برو فضولی مامان باباتو نکن زندگی خصوصی میدونی یعنی چی چقدر بی ادبی بچه سرک بکشه توی گوشیه بزرگ ...

بزاره زندگی‌مادرش وخودس وبرادرش یه زن هرزه تباه کنه

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا چیه الکی خرج اضافه کنه،اینا خودش گناهه

باور کن منم میدونم گناهه حتی کبیره اما بعضی وقتا ی زندگی رو نجات میده مجبوری

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗

تنها کار اینه کاربه پلیس بکشه

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
احساسی تصمیم‌نگیر.مامانت الان خودش حالش خوب نیست باید کنارش باشی نه اینکه ب فکر چاقو و سرنگ و این مز ...

آره تازه میخاد با این احساسی عمل کردنش مامانش اسیر دادگاه و پلیس و آبرو ریزی و دق مرگ شدن البته دور از جونش.احساسی نباش دختر 

آره تازه میخاد با این احساسی عمل کردنش مامانش اسیر دادگاه و پلیس و آبرو ریزی و دق مرگ شدن البته دور ...

کار دیگه ای ساخته نیست خداییم هم نیست ک بسپارم همه جی رو بهش

I am nurse
این کارا حتی زندگی رو نجات بده دنبالش هزار عواقب دیگه داره 🌷

چی بگم والا درست میگی دوستم خدا آخر عاقبت هممونو ختم ب خیر کنه😘

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗