2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 93 پست
اره بگو 

ببین اسکرینارو که داری ، اسکرین تماس و پیامارو برو کافی نتی جایی ، برات چاپ کنن با شماره تلفن اون هرزه با باباتو،  تو کاغذ 

بعد همونو پست کن دم در خونشون . 

اگه اسم شوهرشو بلدی پست کن به اسم شوهرش . 

بزار شوهرش بفهمه 

کاش حداقل مهریه مادربنده خدات بیشتر بود

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط نمیزارم وسط گریه های من تو حموم وتوالت ک یوهشکی گریه میکنم اونا دل بدن قلوه بگیرن خدارو اگر پیداش کردین بگین خیلی صبر کردم ۶ماهه صبر کردم هیچی نشده  دیشب با دوستش رفته  بودن شهدستان کار داشتن اولین تماس زنه ۵ونیم بهش زنگ زده بود تا ده دقیقه قبل ک بیاد  خونه مدام احوال پرسی بعدش به ما میگفت انتن نبوده زنگ بزنم مام  فک میکردیم اونجا انتن نیست واقعا

I am nurse
یه لاشی به تمام معناس  یه حروم زاده ک  براش نوشته بود سلامتی چشمات که چشمامو رو به روی همه ...

دعا بنویس براش ک از هم جدابشن و پدرت ب خانوادش برگرده بگرد دنبال ی دعا نویس خوب

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
چرا من پرستاری میخونم پیدا کردن یه سرنگ الوده برام کاری نداره با اونومیزنمش بعدش هرچه قد ردلش میخواد ...

احساسی تصمیم‌نگیر.مامانت الان خودش حالش خوب نیست باید کنارش باشی نه اینکه ب فکر چاقو و سرنگ و این مزخرفات.این فکرا رو از ذهنت بندازبیرون لطفا.

من زیاد گفتم ای خدت من خیلی التماس کردم من حضرت ابوالفصلو خیلی صدا زدم فایده ای نداره 

بچه برو فضولی مامان باباتو نکن

زندگی خصوصی میدونی یعنی چی

چقدر بی ادبی بچه سرک بکشه توی گوشیه بزرگترش

حالا بابام بهمون میگفت برو تو جیبم فلان چیزو بیار دستم تو جیبش نمی رفت

دعا بنویس براش ک از هم جدابشن و پدرت ب خانوادش برگرده بگرد دنبال ی دعا نویس خوب

این راه خوبیه

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
ببین اسکرینارو که داری ، اسکرین تماس و پیامارو برو کافی نتی جایی ، برات چاپ کنن با شماره تلفن اون هر ...

بابام برای شوهرش یه نامه نوشت غیر مستقیم‌من چک نویساشو خوندم ک زنت فلانه وبهمانه توی بی غیرت واینا منم خوشحال ک اره سرش ب سنگ خورد غافل از اینکه اینا نقشه بود ک طلاق زنیکه رو بگیره  بعدشم

I am nurse

ببین تا طلاق نگرفته زنه میتونه شکایت کنین و بترسونینش، طلاقشو که بگیره میشه زن باباتون،چون هنوز شوهر داره ارتباط با نامحرم واسش زنا محسوب میشه 

الان باید کاری کنین دست رو دست نزارین که پشیمون میشین، دیدم که میگم

بچه برو فضولی مامان باباتو نکن زندگی خصوصی میدونی یعنی چی چقدر بی ادبی بچه سرک بکشه توی گوشیه بزرگ ...

یعنی چی 😐

اتفاقا کار خوبی کرده 

نشون داده که دختر خوب و وفادار مادرشه😪