2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 93 پست
یه لاشی به تمام معناس  یه حروم زاده ک  براش نوشته بود سلامتی چشمات که چشمامو رو به روی همه ...

کور بشه ان شاءالله

زنه هرزه

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

ببین عزیزم اکثر آقایون پا به سن ۴۰ بزارن کلا زیرورو میشن ، خیانت ۴۰ سال به بالا زیاد داریم

نگو..

منم دلم خوشه که شوهرم کم کم می ره چهل سال ، بالاخره عاقل میشه 😖

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این درد کمی نیست من دیگه خسته شدم اندازه کل عمرم اسکرین دارم ولی خب توی دادگاه  نمیدونم چه قدر ...

اسکرین نه 

با گوشی خودت از چت های گوشی بابات عکس و فیلم بگیر 

،منم دوساله این گرفتاری رو دارم 

منشی مغازه شوهر بی معرفتم ،دل و ایمانشو برده 

زندگیم به ی تار مو رسید

هرجایی چنگ انداختم ،تو همین نی نی سایت ی خانمی اومد گفت من میتونم کمکت کنم ،بعد شماره یک آقایی رو داد و خیلی خیلی تعریفش کرد ،اینکه سیده ،پول نمی گیره ،خدایی راهکار میده برات ،فلان و بهمان،فقط باید هرچی گفت عمل کنی ...

من روزی که جانم به لبم رسید به این آقا پیام دادم و راهنمایی خواستم ،طرف گفت با نامحرم سخن نمی گم اول باید بینمون محرمیت بخونم و...!!! گفتم شوهر دارم ،محرمیت یعنی چه ؟!

گفت ما السابقون السابقونیم و فلان و بهمان ...

خلاصه بعد مشاوره با مرجعی در مشهد کاشف به عمل اومد که ایشون شیاد و کلاهبردارن و خانمه نی نی سایتی هم همکارشون😡

خانمه تو تلگرام یک گروه ختم قرآن و دعا داره متاسفانه با کلی ممبر ،که خدا میدونه تا حالا چن نفر ساده و بیچاره مثل من تو دامش افتادن

این آقاروحانی و  مشاور خانواده هستن

این راهنمایی رو برام کردن

الان الحمدالله آرامش به زندگیمون برگشته

شما هم به مامانت بگو این ذکر ها رو بگه و...

ان شاءالله نتیجه ببینین