2777
2789
عنوان

دانشگاه و رشته خواهر شوهرم اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نشی عزیزم،، ولی به چه چیزای گیر میدین،، مثلا چه اشکالی داره رشته تون مث هم باشه،، جا برا همه هست عزیزم،، اتفاقا اینجوری خیلی هم بهتره میتونیم بهم کمک کنین

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

حالا علوم تربیتی اونم پیام نور چی هس ک مثه توام باشه 😑خدایی من ندیده بودم کسی پیام نور ازاین رشته های ضعیف بخونه والا روانشناسی و حقوقش هم نمی ارزه😐چه برسه این رشته یه فکری ب حال خودت بکن خدایی

حالا فک کردم پزشکی قبول شده 😂😂تروخدا اینا دیگه واقعا حسادت نداره سالیانه ۱۰۰۰۰۰۰ نفر تربیت بدنی می ...

تو هنوز نمیدونی علوم تربیتی با تربیت بدنی فرق داره بعد از طرز فکرحرف میزنی

یاه یاه یاه خندیدم

یاه یاه یاه؟؟؟؟؟ خوبی تو؟ مگه حالا چه اتفاق بغرنجی افتاده یا کجا دنیا خواهرشوهرت گرفته درس ات بخون این خاله زنک بازیا چیه

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 
پارتی داریم هر دو فقط باید لیسانس بگیریم عزیززززز

ان شالله که کارت جوره ما که بخیل نیستیم فقط پارتیت تو وزارت هست دیگه چون پارتی تو اموزش پرورش بعید میدونم همچین کارامد باشه ها که بتونن رسمی تون کنن و حقوق و مزایای یه معلمو بدن به شما ...من خودم یه زمان پامو کرده بودم تو یه کفش که برم علوم تربیتی بعد پارتی کلفتم تو اموزش پرورش داشتم تحقیق کردم دیدم ای بابا پارتی تو اموزش پرورش همچین کارامد نیست اومد نیومد داره به هر حال موفق باشی 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
حالا دیگه اینقدر صریح نمیگفتین 😂🤦🏻‍♀️  

😂😂😂😂😂😂😂 خو یه لحطه شوک شدم 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
تو هنوز نمیدونی علوم تربیتی با تربیت بدنی فرق داره بعد از طرز فکرحرف میزنی

گلم اشتباه تایپ کردم حتی پایین ترم یه غلط دیگه داشتم ک اصلاحش کردم 

من نیاز ندارم خودمو به کسی اثبات کنم فقط بهت راه حل دادم ک خب باید از پست اول متوجه میشدم پذیرفتنش واست سخته به هرحال موفق باشی و مانا گلم شبت اروم 

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫

والا رشته ای که یک نفر پذیرش داشته باشه نیست.پس شما یه فکری به حال خودتون کنید.چون لباس همرنگ و هم مدل، رنگ مو، وسیله خونه و...هزاران چیز دیگه هست که میشه یه خواهرشوهر و زنداداش یا دوتا دوست نزدیک شبیه به هم داشته باشن.این شد که شما تا آخر عمرتون ناراضی هستید و گله مند

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍