سلام من امسال نامزدی کردم شوهرم 23 سالش و من 19 سالم من پارسال رفتم دانشگاه پیام نور رشته علوم تربیتی و خواهرشوهرم بعد چند بار کنکور امسال قبول شده علوم تربیتی پیام نور و سه تا از دوستامم امسال همین رشته قبول شدن و من خیلی ناراحتم بخاطر اینکه دوس ندارم کسی از اطرافیانم هم رشتم باشه مخصوصا خواهر شوهرم، چون دوس ندارم زندگیش و رشتش مثل من باشه دوس دارم ک انصراف بدم از دانشگاه و بشینم بخونم برای کنکور تا ازش بهتر بشم ولی شوهرم میگه حسود نباش و واسه تغییر دانشگاه و رشته دیره چیکار کنم دارم عذاب میکشم ک رشتش مثل منه خیلی بدم میاد بگید چجوری آروم بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط خدا به داد شوهرت برسه پس فردا که خواهر شوهر و دوستان ازدواج کردن پدر شوهر بیچاره رو در میاری که من باید از اونا بهتر باشم.نکن عزیز منبه این جور آدما میگن تازه به دوران رسیده و حسود و ندیدپدید.
ازم ناراحت نشی ولی نظر همه س
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
حالا فک کردم پزشکی قبول شده 😂😂تروخدا اینا دیگه واقعا حسادت نداره سالیانه ۱۰۰۰۰۰۰ نفر علوم تربیتی میخونن مگه فقط خواهر شوهرته انقدر کتاب بخون ک توی یه جمع میری از نظر سطح فکری متفاوت باشی نه رشته ای