2777
2789
عنوان

دانشگاه و رشته خواهر شوهرم اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طوری  داری  حسودی  میکنی  انگار  دوتا تون  پزشکی  میخونید  ...

رک بودن خوبه ولی تحقیر ی رشته و توانایی ی انسان اصلا قشنگ نیست من اومدم مشورت بگیرم نه توهین بشنوم 

چقدر بچه ایی تو. بخاطر اینکه بقیه هم رشته ی تو هستن میخوای تغییر رشته بدی؟ 😐 وای به حال نزدیکانت که اگه کاری بکنن که تو دوست نداشته باشی 😐😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

فقط خدا به داد شوهرت برسه پس فردا که خواهر شوهر و دوستان ازدواج کردن پدر  شوهر بیچاره رو در میاری که من باید از اونا بهتر باشم.نکن عزیز من‌به این جور آدما میگن تازه به دوران رسیده و حسود و ندیدپدید.

ازم ناراحت نشی ولی نظر همه س

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

حالا فک کردم پزشکی قبول شده 😂😂تروخدا اینا دیگه واقعا حسادت نداره سالیانه ۱۰۰۰۰۰۰ نفر علوم تربیتی میخونن مگه فقط خواهر شوهرته انقدر کتاب بخون ک توی یه جمع میری از نظر سطح فکری متفاوت باشی نه رشته ای 

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫