2777
2789

به نظرتون سرویس چوب برای نوزادی لازمه؟ پشیمون نشدین؟ من فکر می کنم بیشتر از هرچیزی بخاطر ذوق و شوق و یه بخشیش هم بخاطر چشم و هم چشمی هست که خریداری میشه.

من توی این فکر هستم که سرویس چوب نخرم براش بذارم سه چهار ساله که شد سرویس نوجوان براش بخرم. نظرتون چیه؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
حتما بخر ضروریه و کاربردی
5
41%
نه نخر جنبه تشریفاتی داره و به کارت نمیاد دو سال اول
7
58%

عزیزم سرویس چوب های الان اون کنسون روی تخت باز میشه میشه نوجوان

ب نظرم پشیمون میشی اخه میخوای لباساشو کجا بزاری؟کلی وسیله داره 

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

پس لباساشو کجا بزاریم?الان کمد پسرم با دراور 5کشوعه پره لباسه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کودک نوجوان بخر براش تا یکسالگی اگه جاش رو جدا کردی ک خوش بحالت وگرنه اسیر میشی

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

من تختشو نوجوان گرفتم

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
عزیزم سرویس چوب های الان اون کنسون روی تخت باز میشه میشه نوجوان ب نظرم پشیمون میشی اخه میخوای لباسا ...

عزیزم مبارکت باشه. ان شا الله سر موقع خودش بغلش کنی بچه سالم و نازت رو🥰 منم منتظرم از اون ته ته دل مهربونت برای من هم یه دعای اختصاصی کن زودتر مادر بشم❤️

خوب واقعیتش به درد میخوره لباسها و اسباب بازی ها کمد میخواد

تختش هم من نوزاد نوجوان گرفتم

الان پسر دومم در تخت نوزاد میخوابه(تا 7 سال میشه بخوابن تقریبا) بزرگه هم در تخت نوجوان

همه لباسهاشون هم داخل کمدهست و کشوها

من تخت فندقمونوجوان گرفتم،خودطرف دوتامحافظ کنارتختش گذاشت که متحرکه،واسه نوزادیشم میشه استفاده کرد

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰

بعد هم هرچی زودتر بخری همیشه قیمت بهتری داره

من به خاطر چشم و همچشمی نگرفتم اگه میخواستم خیلی چیزا میشد گرفت که من دیدم استفاده نمیشه نخریدم

ولی چیزهایی که گرفتم اکثرش هم برای پسر اولم استفاده شد هم دومی

واقعا اخه تخت چرا چشم و همچشمی باشه بچه میخوابه دیگه

کمد هم برای لباس و اسباب بازی هست

عزیزم مبارکت باشه. ان شا الله سر موقع خودش بغلش کنی بچه سالم و نازت رو🥰 منم منتظرم از اون ته ت ...

فدای تو گلم انشال... خیلی زود بیای خبر بارداریتو بدی گلم😘😘😘🥰😍😍

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹