2777
2789
عنوان

چکار کنم

59 بازدید | 6 پست

برادر شوهرم با شوهرم تو کاری شریک بودن وپولارو خورد ما قطع ارتباط بودیم ، حالا دوباره پیداش شده وگفته بیا عوضش آپارتمان میدم اونم چهاردانگ ملک ودودانگ وقف ، منم گفتم نه ، گفتم پولا رو خورد برا خودش شش دانگ خرید ، حالا به ما رسیده اینجوریه ، شوهرم میگه طوری نبست بذار بگیریم ما مستاجرم هستیم ، گفتم اگه بگیرم به ریشمون میخنده میگه دیدی چجوری خامشون کردم آخه این درسته ؟ شوهرم میگه داره هدیه میده میخوام خودمو بکشم اون پول رو خورده حالا اومده آدم خوبه شده ، خدا منو بکشه از دست این خانواده راحت بشم، ازدست این شوهر بی عزت نفس خستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره از اداره اوقاف پیگیری کنی اصلا ببین اون دو دانگ وقف چی شده برای چه کاری؟  اون ملک مشاع یعنی هم شما هستی هم اوقاف چجوری قراره توش زندگی کنی بابت اون دو دانگ اوقاف ازتون اجاره نمیخواد؟