2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمی خانه کارگر میدان انقلاب خیابان ابوریحان  کلاسها رایگان است کتابهای American english fil ...

نه هزززم چراتبلیغ مگه نمگی رایگان!!

من کرجم عزیزم خیلی دوست داشتم شرکت کنم

کجا ازش استفاده میکنی

الان با پسرم کار میکنم تقریبا داره دوزبانه میشه.یه مدت معلم زبان بودم بعد دیدم اعصابم نمیکشه اومدم بیرون. برای مسافرت رفتن هم خیلی به دردم خورده

الان با پسرم کار میکنم تقریبا داره دوزبانه میشه.یه مدت معلم زبان بودم بعد دیدم اعصابم نمیکشه اومدم ب ...

عزیزم کلاس جمعه هاش خوبه ؟

من میرفتم قبلا بعد عوض کردم سه روز در هفته میرم الان که سه روز میرم زبانم بهتر شده ولی چون شاغلم خسته شدم میخوام برگردم جمعه 

نمیدونم چه کار کنم شایدم کلاس ما خوب نبود بچه هامون تنبل بودن .

عزیزم کلاس جمعه هاش خوبه ؟ من میرفتم قبلا بعد عوض کردم سه روز در هفته میرم الان که سه روز میرم زبان ...

سه روز در هفته چون مجبوری در طول هفته هی مرور کنی خیلی بهتره،من چون دانشجو بودم جمعه ها میرفتم،ساختاش طولانی و خسته کننده است،ولی در کل باید ببینی برای شرایطت کدوم بهتره

سه روز در هفته چون مجبوری در طول هفته هی مرور کنی خیلی بهتره،من چون دانشجو بودم جمعه ها میرفتم،ساختا ...

مرسی عزیزم از پاسخت

مسئلم این بود جمعه ها که واقعا بچه ها نمیخوندن سطح کلاسمون پایین بود ....

پیش خودم میگم شاید شعبه های دیگه بهتر باشه . آخه یه بار مهمان شدم انقلاب از ما بهتر بودن خیلی 

شما کدوم شعبه خوندی ؟

الان زبانتون خوبه میتنی راحت صحبت کنی ؟فیلم خارجی راحت میتونی ببینی ؟

من گاهی بی انگیزه میشم.....

یکی از دلایل که میخوام برگردم جمعه اینه که من خیلی تو راهم مسیرم طولانیه 

مرسی عزیزم از پاسخت مسئلم این بود جمعه ها که واقعا بچه ها نمیخوندن سطح کلاسمون پایین بود .... پیش ...

زبان خیلی فراره،اگه هی تمرین نکنی یادت میره،من الان در حد نیازم کارم راه میفته،شاید فیلمم جمله به جمله نفهمم چی میگن ولی درمان میفهمم قضیه چیه،تو سفر خیلی به دردم میخوره،برای آموزش بچم خیلی لازمم میشه

من شعبه های جنت آباد و صادقیه رفتم،صادقیه سطح علمیش بالاتر بود به نظرم

زبان خیلی فراره،اگه هی تمرین نکنی یادت میره،من الان در حد نیازم کارم راه میفته،شاید فیلمم جمله به جم ...

مرسی عزیزم

امیدوارم بتونم درست تصمیم بگیرم بین سه روز در هفته ی شهر ری یا یک روز در هفته ی هفت حوض