2777
2789
عنوان

اگه یه آقا بهتون بگه مثل خواهرم دوستت دارم باور میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6269 بازدید | 71 پست
اتفاقا برعکسسسسسه بنظر من البته

اما من واقعا تجربشو داشتم. توجه زیادی میدیدم در حدی که شک کردم خبریه. اونم میگفت مثل خواهرمی. منم خونگرم و مهربون بودم باهام راحت بود. آخرش دیدم واقعا خبری نیست!

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست کاملا درسته  سریعتر ازش فاصله بگیر وگرنه آبروت تو‌محیط کار میره ، آخرشم‌همه تقصیرا رو میند ...

دقیقا منم خاستم همین رو بگم

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
گاهی ما خانما اینطور برداشت میکنیم در صورتی که توی دل اون آقا هیچ خبری نیست

خیلی دلم میخاد همینطور باشه چون خیلی باشخصیته. به ظاهر زندگی موفقی داره و همه همکارا خیلی ازش تعریف میکنن

نه باور نمی کنم. ازش فاصله بیشتری می گیرم و هیچ سند و آتو یی دستش نمی دم. منم یه همکار داشتم البته من مدیر بودم اون راننده. ولی اکثرا تو مرکز بود. از جوونیاش که تو جمع می گفت معلوم بود ادم جلفی بوده و الان دیگه با سن بالا و مریضی و زن و بچه کسی نگاهش نمی کنه و الا خودش شناگر ماهریه. خلاصه بگم که میدونستم از حسود کردن خانمش خوشش میاد. یه بار بهم گفت شماره و ادرس اون پزشکی که گفته بودی رو بهم بده و اینا. منم بهش پیام ندادم. رفتم خونه فرداش نوشتم رو کاغذ بهش دادم. که نره به خانمش بگه ببین بهم پیام میده و این حرفا.

خیلی دلم میخاد همینطور باشه چون خیلی باشخصیته. به ظاهر زندگی موفقی داره و همه همکارا خیلی ازش تعریف ...

شما هم بگو برام مثل همکار یا برادری تا فکری به سرش نزنه و رابطت رو کم و سنگین کن که خیالت راحت باشه ولی کلا همه اینجوری نیستند که منظوری داشته باشند

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
نمیدونم چطور وجدانتون قبول میکنه با وجود اینکه میدونید طرف متاهله باز باهاش چت میکنید شماهایی که مید ...

اینجوری قضاوت نکن دوست خوبم.من به اندازه یه لحظه حس کردم شاید اتفاقی بیفته و دوری کردم

اسی جان من بهت درخاست دوستی دادم میشه قبول کنی ،ممنونم
ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
میشه یکم از رابطه خودتون بگین. بنظرتون مال من کجاش یجوریه؟؟؟ چون خودمم حس میکنم نرمال نیست اما چون ت ...

بله حستون درسته خیلی ببخشید که اینو میگم ولی ابتدا خودتون مقصرید که با ی نامحرم که دست بر قضا متاهل هم هست گرم گرفتید  واقعا بنطرتون اگر همسر این خانم متوجه ارتباط خواهر برادری شما بشه چه واکنشی نشون میده ؟اونم همین حسو پیدا  میکنه ؟نه مطمینن نه .روابطتون رو کنترل شده و درچهار چوب ادامه بدین عزیزم وگرنه فک نمیکنم اخر خوشی داشته باشه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

ببین به نظر من فضای چت برای دوتا نامحرم مخصوصا که آقا متاهله خیلی خطرناک تر از محیط واقعیه و خیلی حرفا تو چت راحت تر گفته میشه احساسات با استیکر بیان میشه و طرف اونجوری که دوس داره از پیام هات برداشت می‌کنه 

زودتر قضیه رو‌مدیریت کن حس ات درسته به خدا اعتماد کن و حرفش رو در رابطه با نامحرم جدی بگیر

زن اش گناه داره شما قصدی نداری و انسان درستی هستی ولی شاید نگاه یا دل اون رییس ات خطا بره خودت رو بکش کنار به نظرم .

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
بنظرم وقتی پیام میده جوابشو نده.بعد تو شرکت هم ب روی خودت نیار.اگر اون یادواری کرد ک چرا جواب پیام ن ...

اصلا آدمی نیست که پیام بده ها. همون یه بار بود. تا مورد کاری نباشه پیام نمیده. مورد کاریم باشه خیلی کوتاه و مختصر حرفشو میزنه. اما سر کار خیلی ریز توجه میکنه بهم. نمیدونم شایدم من حساس شدم و نگرانم