2777
2789
عنوان

تجربه من از اسپری های زیر بغل😍

170 بازدید | 10 پست

من هم رکسانا هم  داو  هم لورال رو استفاده کردم

لورال  مردونه  اونی ک رنگش زرده خییلی خوب بود ی بار از اون استفاده کردم دیگه زنونشو نگرفتم😂😍 ماندگاریش عالیهههه

از رکسانا سالها استفاده کردم ولی الان دیگه اصلااا  ماندگاری قبل رو نداره و حیف پولی ک بابتش بدی

حالا این بار داو رو گرفتم راحیه ی نارگیل🥲🥥

خیییلی بوی خوبی داره و ماندگاره

الان از باشگاه اومدم قبلش زده بودم 

با اینکه ورزش کردم و عرق کردم ولی  زیر بغلم بوی عطر میده و ذره ی بوی عرق رو حس نمیکمم با اینکه رکسانا اینجوری نبود

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرم به الکل و آلومینیوم حساسیت دارید و خارش و و خشکی و سوزش میگیرید 

از مارک الد اسپایس استفاده کنید من از مامش استفاده میکنم راضیم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
داو رو چقدر خریدی عزیزم ؟ و اینکه از کجا بدونیم اصله

فکرکنم حدود ۴۰۰ هست قیمتش

با چیزی دیگه گرفتم دقیق نمیدونم

من از جای ک مطمئن بودم اصله گرفتم

نمیدونم چجور باید تشخیص داد🥲

اگرم به الکل و آلومینیوم حساسیت دارید و خارش و و خشکی و سوزش میگیرید از مارک الد اسپایس استفاده کنید ...

من خیلی ساله دارم از اسپری زیر بغل استفاده میکنم

حساسیت ندادم

ولی اره ی سریا ممکنه حساسیت بدن

من خیلی ساله دارم از اسپری زیر بغل استفاده میکنمحساسیت ندادمولی اره ی سریا ممکنه حساسیت بدن

من حساسیت شدید دارم به آلومینیوم و الکل 

به این بابت معرفی کردم گفتم کسایی که مثل من هستن استفاده کنن

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
من حساسیت شدید دارم به آلومینیوم و الکل به این بابت معرفی کردم گفتم کسایی که مثل من هستن استفاده کنن

خیلی کار خوبی کردی عزیزم😍من ب این فکرنکردم ی سریا هم حساسیت دارن