2777
2789
عنوان

تقاص کاربدی ک درحقتون کردنو دیدک خداگرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 164 پست
اقا من پارسال یکی زیرابمو زد یعنی طبق حرفی که خودش گفت زیر اب زدن بوده تو این یکساله دوتا مریضی گرفت ...

خوش ب سعادتت والا بخدا ما دشمنامون ی سرماخوردگی عادیم نمیگیرن دلمون خنک‌ شه 

😂😂خجالت ک نمیکشن هییییچ دومترم زبون دارن هرچیم از خدامیخوان سریع اجابت میشه دقت کردی؟؟شاید مشکل از ...

ببین مادرشوهرم  با چنان زبانی بچه هاشو رام میکرد که بچه هاش اصلا باخانواده زنشون بد باشن  حالا یک داماد گیرش اومده خب؟ مثل نوکر دست به سینه هست براشون همیشه خونه ایناس و تمام کاراشونو انجام میده 

اما مادر شوهرم اگر بفهمن پسراش یک استکان توخونه مادرزناشون جا ب جا کردن کلی متلک و مسخره و تیکه میندازن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودش حرفی ندارم ....ولی یاد بگیریم از عزیزای کسی اسم نبریم ....فک کن یکی از ما ناراحت بشه خدا ر ...

جای من نیستین نمیدونید چه کرده  ولی تنها کسی که در موردش این حرفو‌میزنم همون آدمه چون خدا میدونه چیکار کرده 

باهمینا شب وزرو دلمو خوش کردم خواهر

من خیلی دلخوش بودم خیلی منتظر 

حتی به خودشون گفتم کاری با دختر مردم کنید که اگه سر دختر خودتون اومد ناراحت نشید 

یا به شوهرم گفتم الهی هر چی به من گفتی به خواهرت بگن و بیاد بهت بگه این گفتن و هر دوتون با تک تک سلول هاتون حس الان من درک کنید 

اما کو😔

یا ابالفضل العباس علمدار 
 جای من نیستین نمیدونید چه کرده  ولی تنها کسی که در موردش این حرفو‌میزنم همون آدمه چون خد ...

بله شما بهتر میدونی کی درحقت بدی کرده ما از خدا میخوایم اینک حق باکیه وباید کی تاوان بده دست اونه کاملا ما ک حدا نیستیم استغفرالله ...اصلا شاید ما بدیی کردیم خودمون متوجه نیستیم اصلا همش ک نمیشه ی طرفه رفت ب قاضی..

من خیلی دلخوش بودم خیلی منتظر  حتی به خودشون گفتم کاری با دختر مردم کنید که اگه سر دختر خودتون ...

ناامید نباش خدا بزرگه ... بخدا من خودمم چون ناامیدم این تاپیک وزدم بیینیم واقعیت داره چوب خدا یا ن ک امیدوار شم یکم 

ببین مادرشوهرم  با چنان زبانی بچه هاشو رام میکرد که بچه هاش اصلا باخانواده زنشون بد باشن   ...

خب همین دیگه 

شوهر من یه ادمی ساختن با زنت بد باش با خانوادش بد باش 

الهی بمیرم برا بابام مرغ و ماهی می اورد خونم می پختم 

اخر سر این بیشعور برگشت گفت اومدی سر سفره من خوردی 

بابام اینا امسال یک بار هم دیگه نیومدن 

مامانم میگه پام نمیکشه بیام 

دلم پر میکشه خانوادم بیان خونم 

بعد خودشون با دختراش جمع میشن اش میپزن من تک و تنها تو شهر غریب 

دوست دارم دامادهای خودشون ببینی 

اولی که مثل نوکر و ازانس شون ما رو ببر عروسی ما رو ببر سیزده بدر ... این بلند کن .... تو جهازچینی بیا کلی بار بلند میکنه و جابه جا میکنه 

دومی چون از زنش خواهرشوهرم بسیارررر متنفرم به اون بنده خدا فقط یه سلام زوری مسکنم

میدونم خواهرشوهرم کلی بد من گفته 

اقا یکی به من بگه کو تقاص 

یا ابالفضل العباس علمدار 
ناامید نباش خدا بزرگه ... بخدا من خودمم چون ناامیدم این تاپیک وزدم بیینیم واقعیت داره چوب خدا یا ن ک ...

چوب خدا واقعیت داره 

مثلا من یه موردی که دیدم اینا تو عروسی من یه ضبط داغون گذاشتن با یه فلش که قاطی داشت فقط یه اهنگ میخوندذ

خانواده دامادش یه ضبط خوب اوردن که شب قبلش خیلی عالی بود 

اما شب عروسی دقیقا همون اتفاق افتاد

ولی موارد دیگه رو ندیدم 

چه ها کرد این مارمولک

چه ها کرد پدرش 

چه ها گفت شوهرم بهم .... طوطی حرف ننه بابا بلغور کن

یا ابالفضل العباس علمدار 
حساسیت هستش دیگه خربزه نخورـ منم زبونم زخم میشه

قبلا دو قاچ میخوردم 

این دفعه تو نی نی سایت در مورد حساسیت به خربزه خوندم انگار تلقین کردم 

و البته بیشتر هم خوردما 

اقا چرا تلقین خوبا عمل نمیشه 

یا ابالفضل العباس علمدار 

واما من مادر شوهرم تازه عروس بودم کلی بد بود  یعنی هی ایراد میگرفت حرف میزاشت تو دهنم از خوانوادم بد میگفت دیگه واقعا بریده بودم  باوجود یه بچه دوساله به مرزخودکشی رسیدم .یه شب خیلی گریه کردم و گفتم خدایا کاری باهاشون بکن منو یادشون بره باور میکنید الان ۸سال گذشته دختر خودش دقیقا همون بلا سرش امده هی میاد گله میکنه اعصابشو خورد کردن خانواده شوهرش خدا بزرگه

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن