2777
2789
عنوان

تقاص کاربدی ک درحقتون کردنو دیدک خداگرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 164 پست
شاید سرشون اومده جوری که تو متوجه نشدی

خونشون نزدیک من تو یه کوچه ایم 

کدوم جواب 

همین دیروز برای اینکه دل من بسوزونن 

دوتا دخترش اومدن خونه ننه شون

اش پختن دور هم 

یه کاسه شب برا من اورده توش مو 

من سرما خوردم ننه اش اومده دعوا 

بی ادب بی فرهنگ 

میگه چته!!

میگم سرما خوردم

میگه واسه چی سرما خوردی... الان چه موقع سرما خوردن

خوب تو پاییز ایم وگرنه یه انگ بهم میزد 

یا ابالفضل العباس علمدار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاها دیگه من به جای اونا از خدا خجالت میکشم

😂😂خجالت ک نمیکشن هییییچ دومترم زبون دارن هرچیم از خدامیخوان سریع اجابت میشه دقت کردی؟؟شاید مشکل ازماهاست ک بد نیستم اصلا ؟؟

برای خودش حرفی ندارم ....ولی یاد بگیریم از عزیزای کسی اسم نبریم ....فک کن یکی از ما ناراحت بشه خدا ر ...

بله این حرف درست 

در صورتی که اون بقول شما عزیزش خودش یه سر ماجرا نباشه 

من که ننه اش باباش و دوتا خواهرش مخصوصا یکیش بدجور عقد و حتی روز عروسی و بعد عروسی زهر کردند 

چی؟؟؟

یا ابالفضل العباس علمدار 
😂😂خجالت ک نمیکشن هییییچ دومترم زبون دارن هرچیم از خدامیخوان سریع اجابت میشه دقت کردی؟؟شاید مشکل از ...

اینو قبول دارم 😂

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
تو اعتقاد داری هنوز ب اینک خدا انتقام میگیره؟؟

شکککککککککنکن وقتی گفته انتقام میگیره حتما میگیره حالا یا جلو چشم تو ...یا سالیان دیگر .یا اون دنیا ...دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ....من یکی رو قصاوت کردم و مسخره کردم البته نه تو صورتش ها .پشت سرش که حرف شد .بااااااورت میشه خدا یکماهه بعد یک جوری اون موصوع رو چرخوند چرخوندو برای خودم اتفاق اعتاد....جوری که هنوز برای خودم سخته .چطور اینقد بی عقلی کردم منی که اینقد ا عای عقل و فهمم میشد

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
چرا سرما خوردی حالا واقعا ؟؟؟😂😂😂😂

نشستم خربزه خوردم عصر 

یهو شب دیدم گلوم انگار زخم 

گفتم چیزی نیست 

صبح دیدم حالم بدجور بده گفتم خوب میشهذ

فرداش افتضاح شدم یعنی ها 

الانم امپول زدم اما بازم نیازه 

یا ابالفضل العباس علمدار 
نکنه تو از اون دسته ای ؟؟😐

نه بابا . من از اون دسته ایم که بهم ظلم میشه.والا من یه دل دردو مسخره کنم به یک ساعت نمیکشه تاوان میدم

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!