2777
2789
عنوان

تقاص کاربدی ک درحقتون کردنو دیدک خداگرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنعموی من تو جوونی مامانمو که بشه جاریش خیلی چزونده و زخم زبون و نیش زده خیلی ها. الان بهتر شده. دو تا دختر داره من همش میگفتم مطمئنم داماداش بد در میان و دختراشو اذیت میکنن ولی داماداش خوبن همش متعجب بودم. تا اینکه شوهرم با شوهراشون دوست صمیمی شد و فهمیدم بعضیا حفظ ظاهر میکنن البته معتاد و خائن و دست بزن و اینا نیستن ولی یه اخلاقای گند و نچسبی دارن. 

اول اینکه منتظر نشینید تا یکی یه بلایی سرش بیاد شماهم آدمید مطمئن باشید خواسته و ناخواسته دل شکوندید و باعث آزار کسی شدید، خوبه اون طرفم بشینه تا یه بلا و گرفتاری سراغتون بیاد؟ بد کسیو نخواید تا بدتونو نخوان. 

دوما اگه کینه ها رو پاک کنید خودتون آرامش میگیرید. 

سوما جواب پس ددن بقیه را لزوما ما نباید بفهمیم شاید جواب میدن ما نمیفهمیم حتی گاهی خوده طرفم نمیفهمه تاوان میده. 

تاوانم همش بیماری و مرگ و.... نیس یه وقت یکی یه اعتقاد و رفتار و اخلاق مزخرفی داره که همین تاوانشه.

در ضمن مرگ و بیماری و مشکلاتم برای همه هست تو این دنیا زرتی تا یکی مشکل دار میشه نگید تاوان فلان کارشو داد چون مطمئن باشید پشت سر شما هم میگن

زنعموی من تو جوونی مامانمو که بشه جاریش خیلی چزونده و زخم زبون و نیش زده خیلی ها. الان بهتر شده. دو ...

میدونی ب من تهمتهایی زدن ک هرکدوم ی رنگ بعد اون خانومی ک اون تهمت  و بمن زده بود یکی از اشناهاش درحالیک ک داشته اونکاری ک بمن تهمتشو زده بود انجام میداد دیده بود وابروشو توفامیل برده بود دقیقا همونجور ک تهمت زده بود بدون هیچ کم وکاستی بعد دخترش ازدواج کرد خیلی فیس میومد اوایل بعد کاشف ب عمل اومد ک معتاده اومد گف حلالم کن من بخاطر تهمتایی ک بتو زدم زندگیم خراب شده ولی من دوسدارم بدتر شه اینا کافی نیس برام میدونی حس میکنم این تقاص کافی نیس پراز کینه شده دلم 

میدونی ب من تهمتهایی زدن ک هرکدوم ی رنگ بعد اون خانومی ک اون تهمت  و بمن زده بود یکی از اشناهاش ...

ببخشیدا ولی اینجا دیگه اشکال از شماست. خودت درست گفتی پر از کینه شدی. ببخشید اینطور میگما ولی خودت فک شما که پیغمبر نیسی بلاخره اشتباهایی داشتی ببخشی تا بخشیده بشی

میدونی ب من تهمتهایی زدن ک هرکدوم ی رنگ بعد اون خانومی ک اون تهمت  و بمن زده بود یکی از اشناهاش ...

خوبه که اومده حلالیت 

من دقیقا همونایی که تو روز عروسیم گند زدن

فرداش رفتن مشهد 

نگذاشتن من کربلام برم 

یه ماه عسل حتی نرفتم 

مشهد هم نرفتم 

بعد اینا رفتن مشهذ دقیقا همونایی که چه فتنه ها روز عروسیم کرذن 

مادرشوهرم که سالها نرفته بود یا اولین بارش بود نمی دونم کدومش درسته

هم چند وقت پیش رفت مشهد 

نگذاشتن ما ماه عسل بریم 

تفریح نه 

کلاس نه

مامانت اینا نیان 

مهمون نیاد 

خیرندیده ها تو رختخواب ادم هم کار دارن

یا ابالفضل العباس علمدار 
گم شن ولشون کن امتحان کن یه مدت باهاشون این مدلی رفتار کن  که هر چی گفتن لبخند بزن عینه مونگو ...

من بعد عروسیم دوبار پام تو اون خونه گذاشتم 

و یک بارهم چنذ پیش برا دیدن مشهد اومدن ننه اش 

چون اون دوبار که رفتم 

اون خواهر مارمولک اش جلو همه پذیرایی کرد برا من هیچی 

دفعه دوم خود مارمولکش و شوهرش بودن و من وشوهرم ننه اش 

جلوشوهر بشقاب میوه 

دوباره من هیچی

یا ابالفضل العباس علمدار 
من اعتقادی  ندارم به این مساله به طور مثال یه نفر یه بدی در حق شما کرده و اون آدم ممکنه تا آخر ...

منم این قبول ندارم 

و خوشم نمیاد اون ربط به خودمون بدیم 

من فقط فقط عین همون رفتار راضیم میکنه

یا ابالفضل العباس علمدار 
یعنی عین همون کاری که با شما کرده براش اتفاق بیوفته؟ 

اره ... همون اشکی که من ریختم بریزه 

همون حسی که من حس کردم با بند بند وجودش بکشه 

برا خدا کاری نداره 

خواسته ام هم معقوله 

خدا عادل و من از عدالتش میخوام

یا ابالفضل العباس علمدار 
اره ... همون اشکی که من ریختم بریزه  همون حسی که من حس کردم با بند بند وجودش بکشه  برا خ ...

چی بگم والا

منم از دست یه نفر خیلی دلگیرم ولی فکر نمیکنم اگه همون بالا سرش بیاد بازم وجدانش بیدار بشه و متوجه کاری که در حق من کرده بشه

متاسفانه ما یه عادت بدی داریم به نام توجیح کردن که کارای بدمونو توجیح میکنیم که وجدانمون ناراحت نشه و اون آدم خودش سلطان توجیه کردن بود تا اونجا که من شناختمش

چی بگم والا منم از دست یه نفر خیلی دلگیرم ولی فکر نمیکنم اگه همون بالا سرش بیاد بازم وجدانش بیدار ب ...

من برعکس بقیه نیازی نمی بینم طرف بفهمه واسه چی سزش اومده 

فقط عین همون سرش بیاد و من ببینم همین 

من نه دوستدارم طرف بمیره نه مریض بشه

همون سرش بیاد ... همون حرفی که زده یکی بهش بزنه و ...

یا ابالفضل العباس علمدار 
من برعکس بقیه نیازی نمی بینم طرف بفهمه واسه چی سزش اومده  فقط عین همون سرش بیاد و من ببینم همی ...

این که خواسته اکثر مردمه ولی خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه

ولی من دوست دارم اون فرد خودشو بخاطر کاری که در حق من کرده سرزنش کنه به نظرم عذاب وجدان خودش درد بزرگیه