2777
2789

۷۰ درصد تغذیه 

بعدم ورزش درست و صحیح 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بندسازی رشته بادی پامپ هستم 

تقریبا چهار ماه طول کشید من اسکات رو باهالتر میزدم البته . هالتر سنگین اونم . با دمبل اصلا اینکارو نکردم . تمرینامونم سنگین بود پنج دقیقه فقط باید اسکات میزدیم .

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

من ۳ ماه هست زومبا و trx کار میکنم الان پاهام یکم فرم گرفته البته من اول باید چربی سوزی کنم ولی تا همینجاشم لاغری و فرم دهی باهم بوده برای رسیدن به هیکل ایده الم هنوز ۴ ماه دیگه وقت لازم دارم با چیزی ک توی این ۳ ماه دیدم البته رژیمم دارم 

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫
یعنی با رژیم؟ من نمیخوام لاغر بشم میخوام بدنم فرم بگیره

مگه فقط رژیم برا لاغری 

رژیم حجم بگیر 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

من سه ساله بدنسازی کار میکنم...خیلی بستگی داره ب برنامه خوبت و مهمترررر از همه رژیم غذاییت.و ۵۰ درصدم ک ژنتیکککک.بعضیا استعدادشو دارن ۶ ماهه روفرم میان.ولی کلا یکسال زمان میبره تا بدن فرم بگیره

عزيزم درسته ورزش خوبه ولى من اصلا بدنسازى و قبول ندارم چون ورزش خشنه و براى مردها بهتره و براى زن مشكلات ديسگ كمر و خيلى چيزايه ديگه مياره و اينم بدون با دو سال سه سال ورزش كردن ب ا س ن درنمياريى اگرم بيارى برميگرده اينايى كه ميبينى ميگن ما ورزش كرديم ب ا س ن در اوورديم همش عمله