تقریبا چهار ماه طول کشید من اسکات رو باهالتر میزدم البته . هالتر سنگین اونم . با دمبل اصلا اینکارو نکردم . تمرینامونم سنگین بود پنج دقیقه فقط باید اسکات میزدیم .
خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتاطیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹 .
من ۳ ماه هست زومبا و trx کار میکنم الان پاهام یکم فرم گرفته البته من اول باید چربی سوزی کنم ولی تا همینجاشم لاغری و فرم دهی باهم بوده برای رسیدن به هیکل ایده الم هنوز ۴ ماه دیگه وقت لازم دارم با چیزی ک توی این ۳ ماه دیدم البته رژیمم دارم
من سه ساله بدنسازی کار میکنم...خیلی بستگی داره ب برنامه خوبت و مهمترررر از همه رژیم غذاییت.و ۵۰ درصدم ک ژنتیکککک.بعضیا استعدادشو دارن ۶ ماهه روفرم میان.ولی کلا یکسال زمان میبره تا بدن فرم بگیره
عزيزم درسته ورزش خوبه ولى من اصلا بدنسازى و قبول ندارم چون ورزش خشنه و براى مردها بهتره و براى زن مشكلات ديسگ كمر و خيلى چيزايه ديگه مياره و اينم بدون با دو سال سه سال ورزش كردن ب ا س ن درنمياريى اگرم بيارى برميگرده اينايى كه ميبينى ميگن ما ورزش كرديم ب ا س ن در اوورديم همش عمله