2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من که ناامیدم ۱سال و نیم شدید بدنسازی کار کردم با رژیم حجم و پودر و مکمل و دربدری خدا شاهده چند سانتم کوچیک شد مربیمم عالی بود کلا دیگه چند ماهه باشگاه نرفتم 

چون لاغر شده بودم ب اس نم آب شد و دیگه نیمد😣😣

بعدم کلا بافت بدن هر کسی فرق داره بافت بدنی من اینجوریه که عصله به سختی میاد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من اصلا اسفنجی نمیتونم ببندم.... خودشون ۸۵😑😑  سهم ب اس ن رو خوردن... دوس دارم ب ا س ن م حجیم ...

بدنسازی رو با پشتکار شروع کن. 

من خودم اول ک رفتم خیلی بدن درد میگرفتم بعد عادت کردم. 

اگه رفتی و اوایلش بدن درد داشتی ولش نکن یکم ک بری عادت میکنی.

من هم ۵ ساله بدنسازی کار می کنم من هر روز  کار می کنم و تغییرات رو از هفته سوم حس می کنی . اینکه باس ن رو بخوای بزرگ کنی بستگی ژنتیک  داره . مربی بدنسازی ما ۲۰ ساله کار میکنه تمام بدنش عضله است و سیکس پک هم اوکی هست ولی با سنش و سینه هاش ذاتن کوچیکه 

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s

فیتنس کار میکنم 

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙
خیلیم عالی.همسن منی...ولی بدنسازی ورزشیه ک فقط باس صبور باشی..‌و اینم هست اگر بفکر اون با سن های خیل ...

نظرتون درمورد تزریق چربی چیه؟اگه چربی تزریق کنم این تزریق تو ورزش اب میشه؟ 

صورتتونم لاغر میشه یا تغیر کرده؟ 

اینکه میگن رژیم غذایی باید داشته باشین حتما.این نیس ک کم بخورین😐یعنی درست بخورید..زیاده مطالب.مثلا بجا اینکه همش هله هوله.بجاش پروتئینتو زیاااد کن.بجای چربی های مضر.چربی های مفید مثل اجیل بخور.اینطوری...شمام اگ وزنتون اکی هس باید چیزای خوب رو جایگزین خوراکی های ناسالمی کنید گ میخوردید..اگ وزنتون بالاس ک باید کالری  مصرفیتون ی مقدار بیاد پایین

نظرتون درمورد تزریق چربی چیه؟اگه چربی تزریق کنم این تزریق تو ورزش اب میشه؟ 

پروتز ک میذارن هست تغییر نمیکنه.چربی رو راستش درموردش تاحالا نشنیدم و نخوندم.ولی خب چربیه..چربی طی هوازی و وزنه سنگین میپوکه🤔🤔