2777
2789
عنوان

مورفولوژی اسپرم

3598 بازدید | 32 پست

مورفولوژی اسپرم‌رو تو نت زده باید ۴تا۱۴درصد باشه رنج آرمایشگاه هم نوشته بیشتر از ۴درصد برای همسر من 10درصده

تعداد اسپرماش توی انزال148ملیون بوده

10درصدشون میشه

میشه 14ملیون اسپرم طبیعی؟

یعنی این برای بارداری کافی نیس؟

که ۱۷درصدش سریع حرکت میکنه

۴۰درصدش حرکت آهسته داره

و۳درصدشم بدونه حرکته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کافیه

اسپرم شوهر من ۱۸۰ میلیون بود

۴ درصد مورفولوژی 

تحرک سریع صفربود

تحرک آهسته ۲۰ درصد بود

من‌طببعی باردار شدم البته بعد یه سال و نیم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
همینجوریش ۲ساله منتظرم

اگه خودت مشکلی نداری لابد استرس مانع بارداریت شده

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
یه دکتر توی برنامه لک لک بهم گفت برید حتما پیش ارولوژیست

خب برو دکتر ولی وضعیتش خوبه ....شوهرمن مورفولوژیش ۳درصده و تحرک خوب ۱۰و متوسط ۱۵وبقیه بدون تحرک تعدادش هم ۹۴میلیون ....دکتر فقط قرص جنسینگ و ویتامین ای داد ...شما خوبه ازمایش شوهرت به نظرم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
یه دکتر توی برنامه لک لک بهم گفت برید حتما پیش ارولوژیست

عزیزم درصد مورفولوژی و حرکتش با اینکه بیشتر از رنج آزمایشگاه هست ولی بازم کمه . امکان بارداری هست ولی شانسیه . یه ارولوژیست معاینشون کنه اگه واریکوسل ندارن دارو میده درصد رو میبره بالا.