2777
2789
عنوان

مورفولوژی اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3596 بازدید | 32 پست

سلام عزیزم میتونی از دوتا محصول ویتولایز فوراور استفاده کنی که برای تنظیم هورمونها عالی هستش و محصولات فوراور امریکایی و گیاهی حاوی ژل آلوئه ورا هستش هم مردانه داره هم زنانهگ

مکمل غذایی انرژی زا و تنظیم هورمون ها مردان فوراور ویتولایز

به زندگی شما حیاتی دوباره می بخشد! اگر هدفتان این است که یک رابطه خوب را شروع کنید یا رابطه فعلیتان دوام بیاورد، تعادل هورمونی و سلامت مطلوب برای اینکه بهترین به نظر برسید و بهترین احساس را داشته باشید، ضروری است. این مکمل غذایی برای مردان است تا بتواند نیازهای تغذیه آقایان را پوشش دهد. پیری بواسطه پایین آمدن سطح هورمون و افزایش ضرر رادیکالهای آزاد که باعث تنبلی و بدخلقی ما می شود، شناخته می شود. مکمل غذایی ویتولایز مردان، ساخته شده از گیاهانی است که عملکرد هورمونی را در مردان تقویت کرده و نوعی حفاظت از طریق آنتی اکسیدان فراهم می آورد که می توانید خودتان را که سنتان بالارفته̋ دوباره کشف کرده و چیز بیشتری برای ارائه به طرف مقابلتان در رابطه داشته باشید. مهم نیست چقدر از عمرتان گذشته باشد دیر یا زود پروستات تبدیل به مسئله مهمی برای همه مردان می شود.

هدف ویتولایز مردان، سلامتی و تقویت اندام تناسلی و پروستات است.

حاوی مواد گیاهی است و به واسطه برخورداری از مواد مغزی نیرویی فراوان به مردان می بخشد . ویتولایز فوراور مردان اگر با یک رژیم غذایی سالم و ورزشهای روزانه همراه شود میتواند گزینه ای طبیعی و عالی برای سلامت پروستات در مردان باشد .

این فرمول منحصر بفرد و کامل ترکیبی تاثیرگذار از ترکیبات گیاهی ویتامین ها مواد معدنی و آنتی اکسیدانهایی است که روی هم رفته به سلامتی دستگاه دفع ادرار کمک می کند، سلامت مثانه را تضمین مینماید و به حفظ سلامتی پروستات میانجامد . ویتولایز مردان دارای ترکیب گیاهی منحصر بفردی است که شامل تخمه کدو تنبل پیژیوم و نخل اره ای میشود.

هریک از این گیاهان قرن هاست که برای سلامتی پروستات و نیروی جنسی مورد استفاده قرار میگیرد علاوه بر این ترکیبات گیاهی ویتولایز مردان دارای ترکیبی از مواد مغذی است که به منظور افزایش سلامتی مردان و بهبود عملکرد پروستات با هم ترکیب شده اند . ویتامین های C ، D، E و B6 همگی در بهبود سلامت پروستات نقش مهمی ایفا میکند این ویتامین ها با مواد معدنی مهمی چون سلنیوم و زینک یا همان روی ترکیب شده اند که اینها نیز نقش مهمی در حفظ و بهبود سلامتی پروستات در آقایان دارد بعلاوه ماده کورستین و لیکوپن نیز به این ترکیبات اضافه شده اند تا تعادل لازم بین مواد مغذی و گیاهان مذکور را برقرار نموده و سلامت پروستات به بهترین شکل ممکن تضمین شود.در نهایت به رفع مشکلات ناباروری در مردان و مشکلات در ضعیف بودن یا شمارش اسپرم بسیار کمک میکند

قیمت مصرف کننده : ۱۱۹.۱۸ درهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکمل غذایی انرژی زا و تنظیم هورمون ها زنان فوراور ویتولایز

رنج بردن از سندروم قبل از قاعدگي، يائسگي، يا ضعف دستگاه ادراري، همگي ناشي از تغييرات هورموني يا تغييرات حاصل از مصرف مواد غذايي خاصي هستند. تركيب طبيعيِ مواد معدني، مواد گياهي و ميوه هاي سرشار از آنتي اكسيدان در «مكمل انرژي زايِ زنان ويتوليز» دقيقا با هدف رفع نيازهاي بدن زنان تهيه و ارايه شده است.
تركيب گياهي منحصر به فرد
ويتوليز حاوي تركيبي منحصر به فرد از موادي گياهي است. اين مواد گياهي عبارتند از: پودر سيب، گل ساعت و شيذاندرا بري. هر يك از اين مواد گياهي قرن هاست براي برقراري تعادل هورموني و حفظ سلامتي عمومي زنان مورد استفاده قرار گرفته اند. اين مواد گياهي طي فرايندي منحصر به فرد، با پودر كرنبري (كه خواص گياهي آن به صورت علمي اثبات شده است) تركيب شده اند تا خواص طبيعي محصول را به حداكثر برسانند. فرايند مذكور مبتني بر فناوري جديدي است كه در انحصار اين كمپاني قرار دارد و مانعِ از بين رفتن خواص كرنبري توسط اسيد گاستريك معده مي شود و از اين رو مي تواند مواد غذايي مورد نياز را بدون آن كه توسط معده و روده دفع شود، جذب بدن نمايد.
تركيب غذايي منحصر به فرد
افزون بر مواد گياهي فوق الذكر، ويتوليز حاوي تركيبي از مواد غذايي است كه به شيوه اي منحصر به فرد با هم تركيب شده اند تا سبب ايجاد تعادل در هورمون هاي زنان و ارتقاي سلامتي آنان شوند. منيزيم، ويتامين ث و ويتامين ب، همگي براي توليد هورمون در بدن ضروري هستند؛ اما اين مواد غذايي ضروري، به راحتي بر اثر استرس و مصرف داروهايي چون داروهاي پيشگيري از بارداري، يا درمان هاي تغيير هورموني، از بين مي روند. اين ويتامين ها طبق فرمول هاي انحصاري، با آهن و كلسيم كه دو ماده حياتي براي سلامت قلب و عروق و استخوان هاي زنان هستند، تركيب شده اند. تركيب اين مواد غذايي، كاملا كنترل شده و متعادل است و مي تواند به سلامتي زنان كمك شاياني نمايد.
ساير مواد تشكيل دهنده: سلولز ميكروكريستالين، هيدروكسي پروپيل متيل سلولز، اسيد ايستيريك، سديم كراسكارملوس، دي اكسيد سليكون، استارات منيزيم، كربوكسيمتيل سلولز سيدم، دكستيرين، دكستروز، تري گليسيرين متوسط، سيترات تري سديم

• ايجاد تعادل در هورمون ها و کمک بسیار زیاد در رفع مشکلات ناباروری در زنان
• طراحي خاص بر حسب نيازهاي ذهني بانوان
• برخوردار از حق انصاري و با تاييد باليني اثرات پودر كرنبري و با پتانسیل از بین بردن دردهای دوره ی عادت ماهیانه میباشد

قیمت مصرف کننده : ۱۲۵.۷۴ درهم

مکمل غذایی انرژی زا و تنظیم هورمون ها مردان فوراور ویتولایز به زندگی شما حیاتی دوباره می بخشد! اگر ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

اینو حتما به‌دکتر نشون میدم ببینم نظرشون چیه 

علایم واریسکول چیه؟😢😨

اینکه میگی تعدا اسپرمش بالاست به احتمال زیاد واریکوسل نداره فقط یه خورده ضعیفه با دو سه ماه دارو خوب میشه. من شوهرم واریکوسل داست تعداد 24 میلیون مورفولوژی 18 . تحرک 16 بود 

ارولوژیست یه معاینه میکنه بیضه رو بعد بهتون میگه . 

اینکه میگی تعدا اسپرمش بالاست به احتمال زیاد واریکوسل نداره فقط یه خورده ضعیفه با دو سه ماه دارو خوب ...

شوهر من خیلی پیگیری نمیکنه امیدوارم واریسکول نداشته باشه 

شوهر من خیلی پیگیری نمیکنه امیدوارم واریسکول نداشته باشه 

شوهر منم اصلا پیگیر نبود دو سال بعد از اقدام فهمیدیم واریکوسل داره چهار سال طولش داد یه عمل ساده رو انجام بده. ولی بالاخره انجام داد. و شرایطش خوب شد

چکار کردی که درست شد

فرتیل آید،الکارنیتین،کیوتین خورد به ماه

بعد ۶ ماه باردار شدم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘