2777
2789

این متن سرگذشت من نیست 

این را از سایت خانواده برتر برداشتم

👩‍🦰 من دختری زیر ۲۵ سالم. حدود دو سال پیش خواستگاری برام اومد که از نظر ظاهری و خانوادگی شرایطش خوب بود، ولی از همون جلسه اول هم خودش و هم مادرش خیلی عجله داشتن برای جواب 😕
من چند روز فرصت خواستم، ولی در همون چند روز چند بار تماس گرفتن و پیگیر بودن.

قبل از اون هم چند خواستگار داشتم که هیچ‌کدوم به دلم ننشسته بودن، و چون کم‌کم ناامید شده بودم، با حرف دوستانم که می‌گفتن «علاقه بعد از ازدواج میاد» تصمیم گرفتم قبول کنم 💔
در عرض کمتر از یک ماه عقد کردیم، با اینکه حتی روز عقد هم ته دلم مطمئن نبودم.

بعد از عقد، متوجه شدم تفاوت‌هامون خیلی زیاده؛ اون هر روز بیشتر علاقه‌مند می‌شد ولی من نمی‌تونستم اون حس رو پیدا کنم 😞
با مشاور حرف زدم، گفت اگه علاقه شکل نگرفته، قبل از عروسی تصمیم بگیر.
در نهایت با بخشیدن مهریه و پس دادن کادوها، جدا شدیم. اون ناراحت بود و می‌گفت منو دوست داره، و همین منو بیشتر اذیت می‌کرد.

حالا یک سال گذشته، زندگیم رو ادامه می‌دم ولی هنوز ته دلم یه غم مونده. می‌دونم نباید عجله می‌کردم، ولی اون هم اجازه‌ی شناخت کافی نداد.

سؤالم اینه 🤔❓
به نظرتون ممکنه مردی عاشق یه دختر بشه ❤️ ولی اون دختر هیچ‌وقت نتونه علاقه‌مندش بشه؟
یا وقتی علاقه از اول نیست، یعنی اون رابطه از پایه اشتباهه؟ 💭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.