2777
2789
خدا هممون و نجات بده از شر این بیماری خیلی سخته من اگه هنوز زنده ام به امید بچه هامه که نگرانشونم هم ...

من دیگه متوسل شدم به خدا اخه زندگی کردن واقعا دوست دارم البته اینم بگم چشم تو زندگیم خیلی بود اخه خیلی شاد و سرحال بودم و همش به خودم میرسیدم

عزیزم پس شما میگید مشکل من بدون دارو حل نمیشه؟

به نظر من نه.شایدم بشه ولی خیلی زمان میبره که خودت ذهنتو کنترل کنی تا خوب شی.

من بعضی وقتا که بعضیا میگن دارو نخور و خودت خودتو خوب کن میگم حیفه روزایی که با استرس و تلاش بیهوده واسه خوب شدن گذشتن.چون واقعا آدم نصف عمرش به فنا میره

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله خدا دامنت و سبز کنه،حتما حتما موقع زایمانم دعات میکنم اگه قابل باشم 

مرسی عزیز دلم

انشالله یه نی نی سالم‌و صالح خدا بهت میده

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

اره عزیزم دکترم بهم داد. حالم خیلی بد بود هیچ دارویی تاثیر نداشت فقط اسنترا و کلونازپام به دادم رسی ...

منم دقیقا این دوتا قرص خوبم کرد

من الانم مصرف میکنم

کلونازپام یک‌چهارم

آسنترا پنجاه نصفی در روز

بوسپیرون ۵یکی در روز

پرانول ده یکی در روز

راه حل ندارید حتمن باید دارو بخورم

باید دنبال درمان بود

من تو تاپیکم همه چیزو از داروی گیاهی و شیمیایی و روان شناسی تو پستام گفتم

کتابی هم که معرفی کردم عالیه و اینترنتی میشه خریدش

کلا سودا ترکیبات شیمیایی مغزو بهم میزنه یا با داروی گیاهی باید سودا دفع بشه یا با داروی شیمیایی ترکیبات شیمیایی مغز درست بشه راه دیگه ای نداره

اره چون من اگه اولین روزا رفته بودم اینجوری نمیشم

دقیقا منم نمیدونستم چمه چرااینجوری شدم دنیا رو سیاه میدیدم انگار همه جارو غم گرفته بود عصبی بودم حالم بد بود اما نمیدونستم چ مرگمه دوماه گذشت اینجوری تا ی روز ک حملات پانیک اومد سراغم اصلا نمیتونستم بفهمم چ مرگمه یعنی هیچکس نمیفهمید نه خونوادم ن شوهرم چون تاحالا همچین چیزی ندیده بودیم فکر میکردن جن زده شدم میرفتن دعا میگرفتن برام ،وقتی حمله ها میومد سراغم احساس میکردم دارم میمیرم داد میزدم ک نذارید بمیرم توروخدا،اینطور شد ک رفتم دکترو فهمیدم دوماهه افسردگی دارم و چون اطلاعات نداشتم و نرفتم سراغ درمان وضعم وخیم شده و حملات پانیک اومده سراغم

من حس میکنم هیچ وقت خوب نمیشم و تا ابد به دارو وابسته میشم😭😭😭😭میترسم 

کسایی که دیابت دارن تا اخر عمر قرص قند میخورن ایا نگران اینن که به قرص وابسته میشن؟کسایی که تیرویید دارن قرص لیوتیروکسین میخورن.ایا نگران وابستگی هستن؟یا هر بیماری جسمی دیگه..ایا نگرانن نه فقط میخوان حالشون خوب باشه د بهتر زندگی کنن و مشکلی پیش نیاد..بیماری روحی هم همینه..مگه چی میشه یه قرص بخورم در عوض شاد و با انگیزه و سرحال باشم و به همه کارام برسمو لذت ببرم ولی قرص نخورم و افسرده روزای زندگیم توی غم و وسواس و خاطرات تلخ بگذره و هدر بشه.‌هیچ روز و دقیقه ایی که گذشت برنمیگرده نزار بیهوده و با غم بگذره..تازه دکتر به من گفت وقتی انشالله خوب شدی کم کم دوزش رو کم میکنیم تا قطع بشه کلا....فکر میکنی اسنترا چیه؟به بازجذب هورمون سرتونین توی مغز کمک میکنه.هورمون سرتونین باعث شادی میشه.پس بدن من کم داره پس میخورم تا جبران بشه..مثل همه کسایی که بیماری جسمی دارن کمبود انسولین یا هر هورمونی رو دارن و قرص میخورن

اگه تهرانی اسم دکترت و بگو

نه عزیزم غرب کشورم.تو تهران اینقدر دکترا رو رفتم هیچکدوم دردمو نفهمیدن.همش داروهای الکی میدادن.ولی این دکتر خدا حفظش کنه با یه نسخه خوبم کرد.

اسمش دکتر فرخ بخت شادی

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
باید دنبال درمان بود من تو تاپیکم همه چیزو از داروی گیاهی و شیمیایی و روان شناسی تو پستام گفتم کتا ...

من چندماه پیش داروی گیاهی گرفتم از شاگردای تبریزیان فقط چند روز حالمو خوب کرد بعدش دوباره شدم همون ادم قبلی

دوستان یادم رفت بگم جدیدا گفته شده حمله پانیک و ناراحتی اعصاب برای کمبود ویتامین ب هست

روزی یه قرص ب۶ بخورید تاثیرش رو میبینید من دکترم داد

آمپول نروبیون هم کل ویتامین ب هارو داره

امتحان کنید من واقعا جواب گرفتم