2777
2789

وقتی آشنا شدیم، بعد مدتی فهمید کوردم تعجب کرد. گفت کوردی؟؟؟😐 گفتم مهمه برات؟👀 گفت نه. ارتباطمون خوب بود. تا اینکه گفت بیا بریم بیرون قرار و بوس و بغل داشته باشیم. من گفتم میریم سر قرار و آشنا میشیم ولی چون محرم نیستی دست و بغل اینا نداریم.🙂 آشنایی اسمش روشه! گفت در اینصورت پارتنر نباشیم، رفیق باشیم. منم جوش آوردم بحث کردم باهاش. گفت بی احترامی می کنی و رفت.🙁

خیلی تو فکرش بودم. بدون اون نمیتونستم تحمل کنم. 🤕 تا اینکه بعد چن ماه بهش پیام دادم و آشتی خواستم. گفتم اگه کاری کردم خوشت نیومد عذر میخوام درستش می کنم. گفت میخوام رفیق باشیم نه پارتنر. نمیخوام بپیچونمت و وعده خالی بدم. میگه به 3 دلیل هس: 1. مسئله قومیتی که خانواده و فامیلم تعصب زیاد دارن که تو کردی و من ترک (گفت یدونه وصلت هم نداریم) 2. اینکه نمیخوام بخاطر من خودتو به چیزی که نیستی وادار کنی اتفاقا همین عقده ات رو دوست دارم همینطور که پاک هستی پاک بمون (نمیخوام فردا از طرف من چیزی برات شه و چیزی برات شه) 3. 5سال میتونی برام صبر کنی برا دانشگاه و سربازیم بگذره؟

میگه من نمیتونم خوشبختت کنم. رابطه ما به جایی نمیرسه.

حقیقتا اون یدونه بود. خیلی دوسش داشتم. اون برام فرق داشت. هیچ کس، برام اون نبود.🥺😭 

دلیل این کارش چیه؟ نیتش چی بوده؟ چرا منو نمیخواست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه طرف گفته نمیتونم باهات باشم، از یه طرف میگه 5 سال صبر کن،نخواسته به همون دلایلی که خودش گفته دیگه، دنبال زیر بغل مار میگردی؟ 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

خوب واضح خودش بهت گفته دیگه ، کجاش رو نفهمیدی ؟ 

من فکر نمیکنم کلا به نیت گرفتن اومده باشه توی رابطه ، خیلی وقتا پسرا برای وقت گذرونی و لذت خودشون یه رابطه رو شروع میکنن وگرنه که دیدی تهش گفته اصلا تا ۵ سال آینده شرایط ازدواج نداره ، پس الان با هر کی بره تو رابطه سرکاریه قضیه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یعنی خیلی قشنگ بیان کرد این پسر عاقل 

چرا خودتو درگیر بزرگ کردن بقیه می‌کنی یک سیب بندازی بالا تا پایین بیاد چند تا چرخ میخوره وقتی این پسر اینقدر صریح میگه پنج سال زمان نیاز و قرار نیست بیشتر از رفاقت بین ما چی باشه فکر کردی زندگی شوخی تو معجزه می‌کنی و سریع پنج سال بدون چالش میگذرونی 

بیدار شو دختر خوب

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

معلومه دوست نداره

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.