2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تحت نظر دکترم مصرف میکنم،بچه دومم و ک باردار بودم میخوردم خداروشکر سالم و باهوشه،الانم ناخواسته ب ...

انشالله عزیزم 

حالا درد من برعکس توعه من باردار نمیشم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

اندوسکوپی نوار قلب ۲۰بار اکو قلب همه میگن از اعصاب اخه خیییییلی تنش و استرس تو زندگیم بود ۱سال 

خدا هممون و نجات بده از شر این بیماری خیلی سخته من اگه هنوز زنده ام به امید بچه هامه که نگرانشونم همیشه بعد من چه بلایی سرشون میاد همیشه با خودم گفتم باید خوب باشم ک بتونم بهشون برسم.اون دوستانی ک میگن باید خودت بخای،من تو بدترین شرایط بودم طوری ک میخاستن بستریم کنن و شوک بدن بهم اما قبول نکردم خواستم بجنگم فقط وفقط بخاطر بچه هام خیلی تلاش کردم خیلی خیلی اما خستم بخدا بدنم دیگه نمیکشه تا الان چند هزاربار خواستم خوب شم اما نشده بدون قرصا نتونستم نه ساله از هیچی لذت نمیبرم فقط اداشو درمیارم خنده هام شادیام سر پا بودنم هرررکاری ک میکنم همش تظاهره حال دلم حال روحم داغونه فقط سر پا موندم ک بچه هام بی مادر نمونن،دیگه نمیدونم چه راهی و برم چیکار کنم ک دوباره بشم همون آدم نه سال پیش

کلونازپام برای چیه؟ عزیزم چند وقت مصرف کردی ؟ زیر نظر دکتر قطع کردی؟

اره عزیزم دکترم بهم داد.

حالم خیلی بد بود هیچ دارویی تاثیر نداشت فقط اسنترا و کلونازپام به دادم رسید.من یک سال و نیم خوردم بعد زیر نظر دکتر قطع کردم.

کلونازپام هم حمله عصبی که باعث این فکر و خیالای مضخرفه رو کاهش میده.اولش گفته بود موقع خواب یک چهارم بخورم.بعد گفت نخور فقط وقتایی که بهت فشار میاد و نمیتونی کنترل کنی یک چهارم بزار زیر زبونت 

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
[QUOTE=105239173]من خیلی افکار خودکشی داشتم..این دارو واقعا منو به زندگی برگردوند...الان واقعا ازون ...

بهتره هرچه زودتر برین پیش روانپزشک و تموم حالت ها و افکارتون رو با اون درمیون بزارین تا خودش دارویی که براتون مناسبه رو تجویز کنه همزمان با روانشناس هم چند جلسه صحبت کنین و ورزش هم هرروز...اینا سه ضلع مثلت درمان شما میشن داروی روانپزشک .مشاوره با روانشناس.ورزش  در کنار هم باشن خیلی سریع نتیجه میگیری..نزار روزهای زندگیت با این افکار هدر بره..زودتر درمان رو شروع کن تا از زندگی لذت ببری

بچه ها یکی از عوارض قرصا  ممکنه گشاد شدن مردمک چشم باشه حواستون باشه اگه دیدین اینطوریه سریع پیش دکترتون برید چون اگه ادامه بدین به چشم آسیب میزنه

کلا موقع دارو خوردن حواستون به تغییرات بدنتون باشه بعضی عوارض اگه اگه بروز کرد باید دارو عوض بشه

بهتره هرچه زودتر برین پیش روانپزشک و تموم حالت ها و افکارتون رو با اون درمیون بزارین تا خودش دارویی ...

من حس میکنم هیچ وقت خوب نمیشم و تا ابد به دارو وابسته میشم😭😭😭😭میترسم 

کاش دلها در چهره ها بود.....