2777
2789
دقیقا منم نمیدونستم چمه چرااینجوری شدم دنیا رو سیاه میدیدم انگار همه جارو غم گرفته بود عصبی بودم حال ...

وای دقیقا من .من ۲۰شب میرفتم اورژانس هی میگفتن چیزیت نیس همه چی اکیه یا لباس میپوشیدم میرفتم تو کوچه خیلی زجر کشیدم الان ۱هفتس اونجوری نمیشم شما هم حس سنگینی تو قلب یا قفسه سینه داشتب؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که دیابت دارن تا اخر عمر قرص قند میخورن ایا نگران اینن که به قرص وابسته میشن؟کسایی که تیرویید ...

آفرین احسنت میخواستم من بنویسم که شما نوشتی

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
کسایی که دیابت دارن تا اخر عمر قرص قند میخورن ایا نگران اینن که به قرص وابسته میشن؟کسایی که تیرویید ...

ممنون عزیزم حرفات دلگرمم کرد😘

ولی من انقدر منفی نگرم که میترسم حتی با دارو هم خوب نشم و تیمارستان بستری بشم😔😔😥😭😭

کاش دلها در چهره ها بود.....
دوستان یادم رفت بگم جدیدا گفته شده حمله پانیک و ناراحتی اعصاب برای کمبود ویتامین ب هست روزی یه قرص ...

راستی گفتی دیگه درد بدن نداری ؟ حس سنگینی تو قلب هم داشتی 

ادرس دکترو بهم بده ممنونم

توی تبریزه

خیابان هفده شهریور.برج امپراطور طبقه ی هفتم.

دکتر فرخ بخت شادی.خیلی معروفه از هرکی بپرسی نشونت میدن ادرسشو

انشاءالله که شماهم خوب خوب میشید 

این دکتر خیلی مومنه واسه همین خیلی حساسه رو درد آدما 

معتقده اگه کاملا نفهمه درد مریض چیه و داروی الکی بده باید اون دنیا تقاص پس بده.واسه همین بادقت به حرفات گوش میده و اطلاعات کسب میکنه

چند باری جلو چشم من با چشمای خودم دیدم کسایی که بضاعت مالی ندارن رایگان درمان کرده

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
وای دقیقا من .من ۲۰شب میرفتم اورژانس هی میگفتن چیزیت نیس همه چی اکیه یا لباس میپوشیدم میرفتم تو کوچه ...

آره شدیدا احساس میکردم الانه ک قلبم وایسه ،انگار یکی دستشو گذاشته بود رو گلوم و داشتم خفه میشدم یهو بدنم گر میگرفت دلم میخاست فرار کنم ،دقیقا منم میبردنم درمونگاه میگفتن هیچیش نیس،واقعنم نبود فشار همه چی نرمال،بنظرم وقتی ادم میشناسه بیماریش و بهتر باهاش کنار میاد اونوقتا ک نمیدونستم چیه حالم خیلی بدتر بود وقتی دکترم بهم توضیح داد و فهمیدم ک چی هست کنترل داشتم رو حملاتم

من همش حس سنگینی تو قلبم دارم میگم الان قلبم وایمیسته

منم دقیقا مثل خودت بودم من نصفه شبا از درد همش بیمارستان بودم اونا هم سر در نمیاوردن 

میفرستادنم مرکز قلب اونجا هم اکو کردم و سی تی انژیو که اونا سالم بودن

خدا خیر بده یه خانمدکتری اونجا کلی دعوام کرد که چرا با سن ۲۶ سال رفتی سی تی انژیو انحام دادی اینا حمله پانیکه همونجا نامه داد متخصص اعصاب 

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏